Pages

Search This Blog

Joker is in da house!

Salam...

Oh, not this joker.

pic by Google

(although i think late Heath Ledger was really a great actor.. sayang kan, pergi di usia yang muda..)

Anyway, we have a JOKER in the house!

Tada!

well, actually ALia adalah mangsa keadaan. Ibu dia nak pakaikan romper, ayah dia suruh pakai seluar panjang, so jadinya ini!

**perasan tak ALia sudah pandai posing dua tiga menjak ni..? :)

**nota tambahan : ibu alia sedang berpuasa ganti.. :) so, insya Allah entry makanan bakal menyusul! haha :)

post signature

7 comments:

Anonymous said...

alia yg mesra lense..pandai posing.
nk berbuka apa hr ni? has nk pg pasar mlm sri rampai..sup cendawan daging yg sedappp

Zuhaini said...

honeylanz:
haha.. bukan mesra lense.. itu nama nya pandai bergaya! x tau turun dari sapa.. :)

sri rampai..? aduhai.. jauh juga tu.. :( saya kirim je lah, boleh..? hihi :)

ZuH@iLieY said...

ni bukan camera conscious..
ni foto"gediks" nih...
ahahhahaha a.k.a fotogenik..muahhaha

apa la ibu alia nih..
asal posa je entry makanan..
kesian org yang visit ur blog nih...
ish

Zuhaini said...

zuailiey:
foto gedix..? haha :) jangan la kata yaya gedik.. sian dia.. :)
sian ye..? sorry.. dah itu je yang terlintas di kepalaku! :)

danial said...

kikiki

kelakar
jugak
tak apa, masih comel...:D

Mummy Dasy said...

kesian alia jadi mangsa...
pandai sungguh berposing anak dara ni

Zuhaini said...

danial:
hii... alia memang kelakar.. :)

mummy dasy:
kesian.. haha.. :)
ha.. pandai! sapa tah ajar! hihi :)

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)