Pages

Search This Blog

Maggi yang cute!

Salam...

Kadangkala kita berasa lapar ketika di pejabat..

Kalau kita berada di rumah, pastinya sudah merajinkan diri ke dapur, for that purpose.

Tapi, sekiranya di ofis, bagaimana pula ya..?

Anda pastinya pernah jumpa / makan Maggi Mee in Cup, bukan..?

Tapi kan, perasan tidak, kadangkala hendak menghabiskan satu cup itu punyalah payah.. (saya rasa payah lah, tapi Mr Hubby tak pernah pula complaint.. haha) :)

so, agaknya, for that reason, they invented this:

Tada!


Maggi Mini Snek!

(ini adalah gambar paketnya.. sila jangan suruh saya demo cara memasaknya kerana maggi ini rakan saya yang punya.. haha) :)

So maggi ni rupanya about half of the maggi in cup tu.. :) sesuai untuk orang yang tak suka makan banyak MSG, macam saya..

:) sekian..

post signature

8 comments:

zailamohamad said...

owh..ni info sihat ni;)

zailamohamad said...

owh..ni info sihat ni;)

zailamohamad said...

aisey tertekan dua kali r..hihihihi..mak bukan gila glamor ya;)

Siti @ nurie said...

tiba2 ku pun nak cari maggie...he he he

Ietams said...

memang,
saya pun leh habiskan megi in my mug sahaja compare dgn 1 pek megi biase tu

Zuhaini said...

zaila:
info sihat...? haha.. :)
x pa.. mmg kadangkala dia slow sikit..

siti:
sila.. sila.. (beli lebih ya.. saya nak satu juga! haha)

ietams:
a ah kan..? sikit je tu.. :) yang cup tu, alahai banyaknya... :(

C.e.t.O.t said...

maggi pon cute ke..sabojekla..keke.. perotku lapar pagi ni mcm terasa nak makan maggi.. maggi ni mmg ler behantu..

Unknown said...

nak tumpang tanya mana boleh beli mini maggie ni

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)