Pages

Search This Blog

on Father's Day Presents..

Salam...

So, what do u give your hubby / your father as Father's Day Present(s)..?

erm.. well, for this time around, my financial is not really convincing la..

so, mr hubby, if you are reading this, i'm sorry, maybe this year we won't be buying something expensive..

Last week ada la rembat sebuah botol perfume

hasil jualan adik saya.. (boleh ke sini dan sini ya)

tak la mahal mana.. sebotol RM30 je. haha.. :)

so, itu hadiah Father's Day, buleh..? haha..

~~planning to get him a wallet, actually. His current wallet is in "hidup segan mati tak mahu" condition.. tengok la macam mana.. kalau JJ ada sale, then boleh la.. :)

post signature

21 comments:

Intan @ mama ammar said...

same here. kali ni terpokai pulok, terus pospon hadia birthday+fathers day husband. Sedihh

ar.nie said...

Father's Day sehari sblm our anniversary. So, saya combine ajer adiah. Buleh gitu? Ekekek.

Zuhaini said...

intan:
x pa la. lewat sikit je celebrationnya.. nanti gaji dah masuk, pulun la! haha :)

ar.nie:
wah.. best nya boleh celebrate 2 in 1.. jimat tu! haha :)

precious innocent said...

x penah celebrate fathers/mothers day.. huhu

ps, bila tukar layout nie? lawa la bunge2 nie...

-mama emma-

Nanak said...

gift for Dad, sudah bagi..my FIL, belum lagi..Hubby?belum jadi daddy..haha..jimat.

Precious said...

Hih hih .. belum beli adiah pun. Hiks!

suealeen said...

akak tak reti la celeb father's day ka birthday ka dengan pemberian ni. suka wat ucapan je.

tiada hadiah yang lebih indah selain al-Fatihah dan doa dari seorang anak untuk seorang bapa yang telah tiada.

Anonymous said...

utk ayah dah, utk FIL blom. utk hubby blom..mungkin bg hb cookies aja boleh??

Zuhaini said...

mama emma:
oh.. x pernah ye..? kami saja je celebrate.. bagi depa happy.. haha :)

lawo..? alhamdulillah.. again, bukan lukisanku.. itu orang lukis, ku copy! haha :)

Nanak:
hihi.. oh, FIL harus bagi juga.. :) untuk mr hubby belom lagi ya..? hihi.. next year, maybe..? hihi.. :)

precious:
x pa, sempat lagi.. :)

suealeen:
aduhai, bagusnya.. rajin nya tulih ucapan.. :)
innalillah.. alfatihah.. :)

honeylanz:
sedap juga tu! :)

IdzaRis79 said...

yg penting, kita ikhlas...
betui tak?

C.e.t.O.t said...

yayee......... bagi kad jek leh tak. fulus illek laaa.. hehe

C.e.t.O.t said...

eh cam da tukar kulitjek

Ummi Salsabila said...

ok gak present tu..US pun da beli present tuk abi n ayah! hehe. xpela,bg dorang hepi kan..

MiszMama@Haslinda said...

orang lelaki ni kalu bagi wallet bukan die orang pakai. dieorang lagi suke pakai wallet dorang yang season meason tu..apedaa..tapi kalu bagi pompuan adiah wallet memang suke sangat. bile nak bagiku adiah?...ekekeke

Noy said...

noy tak bagi hadih wat hubby cos dier pun tak ingat nak wish noy mother's day..revenge is sweet,hehehe

Nurhayati said...

tak beli ape pun tuk Fathers Day.. kalau bagi kiss n wish je bole tak hihi

Dayah said...

saya pun sempat beli hadiah father's day utk husband tadi..sbb esok dia ke luar daerah seminggu, so bagi awai2 la..tapi utk ayah saye blum lagi la...weeken ni la p

MAMASYAZA said...

tak beli pun lagi present utk Mr. Hus..nak beli apa ekkkk...tapi akak mmg suka kalo perfume Hugo Boss...best baunye

sya said...

haha, takde terpikir nak beli hadiah pun lagik...
cuma kali ni si dia yang bawak pergi bercuti.. ada ke patut? terbalik kut... :P

kakyong said...

eh.. baru perasan yg background dah bertukar yer...

tahun ni tak kerja, takde le nak bg apa, just masak jer utk en ayah... hihih.. supaya lebih gem..

Zuhaini said...

Idzaris:
hihi.. betul!

CETOT:
hihi.. kad pun buleh.. :) menarik juga tu!
yup.. sudah tukar gambar background.. :)

US:
hihi.. US beli apa..? nak tau! hehe..

Miszmama:
haha.. tgk org la, macam mr hubby saya, kalau kita beri, dia pakai je. hihi :) tp dia akan pakai sampai lusuh la! haha.. haru tengok..

Noy:
haha :) dia lupa kot.. sian dia..

Nurhayati:
hihi.. boleh juga tu! free of charge! haha :)

Dayah:
oh.. bagusnya sempat shopping! :)

MAMASYAZA:
hugo Boss mmg wangi! :) tapi kan, saya pernah bau Davidoff, wangi juga.. apa water tah..

sya:
hehe.. kira ok la tu! jimat! hehe..

kak yong:
oh, tu best juga tu! air tangan isteri.. :) alangkah bestnya kalau saya pandai masak.. haha..

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)