Search This Blog

Loading...

Promosi Jun 2014

Promosi Jun 2014
Vitamin E

Pencarian tudung yang sesuai

Salam..

(ini hanya planning ya, kalau ada duit.. kalau tak ada, then ini hanya impian yang tidak menjadi kenyataan..) :(

anyway, mr hubby dan saya telah bersetuju untuk :

ke ofis menaiki motor..

(dulu di Sg buloh pun memang kami ke ofis dengan motor, tapi sebentar saja, then ada musim hujan la, etc, so kami naik kereta semula...)

but now kena naik motor semula..

kerana :

kami dengan ini telah berjanji akan membelikan sarapan, makan tengah hari dan makan malam buat mak dan bapak di rumah.. :)

so perjalanan ofis ke rumah (pergi balik) menggunakan DUKE ber'harga' RM4.00.. so kalau kami nak balik rumah time lunch hour, kalau naik kereta, payah sikit la, tol lagi.. minyak lagi..

tu yang kami bercadang hendak naik motor je! :)

alia akan kami hantar ke rumah babysitter menaiki kereta. (then ke rumah, baru naik motor ke ofis..)

so, seperti yang kita sedia maklum, saya buat masa ini memakai tudung bawal saja..


but with my previous experience, memakai helmet sememangnya akan merosakkan tudung kita! aduhai..

so saya rasa macam nak cari tudung yang macam ini..

source pic: http://busanamuslimah.wordpress.com

(dia ala-ala ariani/munawwarah, yang ada 'awning' di bahagian front, tapi awning itu dari material span!)

ada tak ya...? saya jarang survey tudung... kawan-kawan pernah jumpa tak tudung sebegitu..? :) di mana ya nak dapatkannya..?

post signature

Post a Comment

Labels

alia (238) just my thought (212) macam-macam (134) shaklee (84) work (81) makan-makan (74) celebrations (59) jalan-jalan (58) hickups (57) contest (50) info (45) achievements (35) blog (35) Ariff (34) esp (34) ibu alia (33) game (30) breastfeeding (27) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (21) pregnancy (20) giveaway (19) set kulit cantik (19) wan (19) photography (18) tips (18) 8 bulan (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) khasiat (13) kuruskan badan (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) collagen powder (12) ramadhan (11) 4 bulan (10) breastfeeding set (10) khasiat ESP (10) kulit cantik (10) kurus selepas bersalin (10) macam mana nak kurus (10) meal shakes (10) petua kuruskan badan (10) rahsia kulit cantik (10) sembang kosong (10) set kurus (10) vitamin (10) gla complex (9) kurus dengan berkesan (9) kurus dengan cepat (9) kurus tanpa lapar (9) new gadget (9) review (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) advertorial (8) danial (8) how to (8) produk kuruskan badan (8) promosi esp shaklee (8) trip (8) wordless (8) alfalfa (7) babysitter (7) collagen powder shaklee (7) energizing soy protein (7) energizing soy protein shaklee (7) khasiat Collagen powder shaklee (7) presents (7) shaklee promotion (7) tips tambah susu badan (7) vivix (7) acu (6) atasi kulit kusam (6) faedah collagen powder (6) gossip (6) ibu hamil (6) islam way of life (6) kembalikan kulit berseri (6) list (6) omega guard (6) product review (6) set D (6) taman (6) tambah susu (6) vitalea (6) vitamin E (6) vitamin untuk kulit (6) 10 bulan (5) alfalfa complex (5) b complex (5) cara tambah susu badan (5) events (5) faedah meal shakes (5) gadgets (5) kecantikan (5) masak-masak (5) omega guard shaklee (5) petua tambah susu badan (5) set breastfeeding (5) set ibu hamil (5) uda (5) vita-C (5) vitamin kanak-kanak (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) Vitamin ibu hamil (4) antioksidan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) cara banyakkan susu ibu (4) check up (4) confinement (4) ibu mengandung (4) meal replacement (4) pil tambah susu badan (4) promotion (4) sembelit (4) set (4) set 3 M (4) songs (4) tips kurus (4) toys (4) vitamin shaklee (4) vitamin wanita (4) anti penuaan (3) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kanak-kanak (3) kek na (3) kencing manis (3) masalah rambut (3) money (3) perut kempis (3) promosi (3) rambut gugur (3) set B (3) set berpantang (3) set ibu mengandung (3) susu protein shaklee (3) tadika alia (3) tambah berat badan (3) trial pack shaklee (3) vitamin ibu mengandung (3) vitamin untuk subur (3) vitamin untuk wanita (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) Mighty 3 Gem (2) advertise (2) ahli (2) anak sukar makan (2) anti aging (2) ask me (2) atasi rambut gugur (2) baju baby (2) baju saya (2) bantu atasi period tidak teratur (2) crave (2) diabetes (2) family (2) filem (2) habbits (2) herb lax (2) jadi ahli shaklee (2) khasiat Vivix (2) kolagen terbaik (2) landscape (2) lecithin (2) masalah ibu mengandung (2) melancarkan period (2) multivitamin (2) nurseri (2) pinggang ramping (2) promo (2) rahsia susu badan (2) raya (2) resipi (2) senarai set (2) set A (2) set gemuk (2) set lepas bersalin (2) suami isteri (2) supplement (2) survey (2) tambah tenaga (2) the look (2) twilight (2) 30 hari (1) Dr Sukida (1) EPO shaklee (1) The Beginning .... (1) alfalfa shaklee (1) alia's school (1) artritis (1) asid folik (1) astro (1) atasi PMS (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi masalah senggugut (1) baby (1) bags (1) beguk (1) bola (1) car seat (1) car wash (1) cinch (1) consultation (1) darah tinggi (1) de (1) decoration (1) detoks (1) diet sihat (1) diet tanpa lapar (1) dish wash (1) dose vitamin (1) dslr (1) ekzema (1) elak rambut gugur (1) elak senggugut (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) gaya hidup sihat (1) get clean (1) get clean shaklee (1) golongan tidak boleh makan (1) healthy lifestyle (1) hilangkan parut (1) hobbies (1) hope (1) icon (1) interrior design (1) jadi ahli Shaklee Percuma (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jimat (1) jobs (1) keajaiban vitamin (1) kebaikan (1) kecutkan cyst (1) kekal bertenaga (1) keputihan (1) kesihatan (1) kesihatan rambut (1) kesuburan (1) kolesterol tinggi (1) konsultansi (1) lambat tua (1) langkah atasi (1) lawas (1) learning (1) lepas bersalin (1) majalah (1) malaysia (1) masa sesuai (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah wanita (1) membantu melambatkan menopaus (1) member (1) membership shaklee (1) men's vitamin (1) menyusukan anak (1) milk booster (1) mudah (1) murah (1) nak dapatkan hati tenang (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) nutriferon (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) penyakit (1) performance drink (1) period pain (1) perkumuhan (1) pertumbuhan bayi dalam perut (1) petua (1) poll (1) preggy (1) promos (1) prosante (1) protein (1) realmart (1) recruitment (1) renungan (1) sakit sendi (1) set G (1) set c (1) set menyusu (1) set slimming shaklee (1) shoes (1) siblings (1) skin problem (1) slimming set (1) sticky (1) stuffs (1) tambah darah (1) tambah selera makan (1) testimoni (1) thyroid (1) tips emosi (1) trimester (1) update (1) video (1) vitamin buat darah (1) vitamin c (1) vitamin ibu menyusu (1) vitamin penting (1) vitamin suami isteri (1) vitamin tambah sperma (1) vitamin untuk hb rendah (1) vitamin untuk lelaki (1) vivix shaklee (1) wajah berseri (1) wajah kusam (1) wean off (1) weight gain (1) wellness set (1) zinc (1)