Search This Blog

Loading...

Promosi April 2014

Promosi April 2014
Ostematrix

Pencarian tudung yang sesuai

Salam..

(ini hanya planning ya, kalau ada duit.. kalau tak ada, then ini hanya impian yang tidak menjadi kenyataan..) :(

anyway, mr hubby dan saya telah bersetuju untuk :

ke ofis menaiki motor..

(dulu di Sg buloh pun memang kami ke ofis dengan motor, tapi sebentar saja, then ada musim hujan la, etc, so kami naik kereta semula...)

but now kena naik motor semula..

kerana :

kami dengan ini telah berjanji akan membelikan sarapan, makan tengah hari dan makan malam buat mak dan bapak di rumah.. :)

so perjalanan ofis ke rumah (pergi balik) menggunakan DUKE ber'harga' RM4.00.. so kalau kami nak balik rumah time lunch hour, kalau naik kereta, payah sikit la, tol lagi.. minyak lagi..

tu yang kami bercadang hendak naik motor je! :)

alia akan kami hantar ke rumah babysitter menaiki kereta. (then ke rumah, baru naik motor ke ofis..)

so, seperti yang kita sedia maklum, saya buat masa ini memakai tudung bawal saja..


but with my previous experience, memakai helmet sememangnya akan merosakkan tudung kita! aduhai..

so saya rasa macam nak cari tudung yang macam ini..

source pic: http://busanamuslimah.wordpress.com

(dia ala-ala ariani/munawwarah, yang ada 'awning' di bahagian front, tapi awning itu dari material span!)

ada tak ya...? saya jarang survey tudung... kawan-kawan pernah jumpa tak tudung sebegitu..? :) di mana ya nak dapatkannya..?

post signature

Post a Comment

Labels

1 tahun (16) 10 bulan (5) 11 bulan (4) 30 hari (1) 4 bulan (10) 5 bulan (4) 6 bulan (8) 7 bulan (14) 8 bulan (17) 9 bulan (8) achievements (35) acu (6) advertise (2) advertorial (8) ahli (2) alfalfa (7) alfalfa complex (5) alfalfa shaklee (1) alia (238) alia's school (1) anak sukar makan (2) announcement (12) anti aging (2) anti penuaan (3) antioksidan (4) Ariff (34) artritis (1) asid folik (1) ask me (2) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (6) atasi masalah senggugut (1) atasi PMS (1) atasi rambut gugur (2) atuk (14) aunties (3) awards (3) ayah alia (15) b complex (5) baby (1) babysitter (7) bags (1) baju baby (2) baju saya (2) bantu atasi period tidak teratur (2) beguk (1) bisnes ibu alia (4) blog (35) bola (1) book (4) breastfeeding (27) breastfeeding set (10) business (3) car seat (1) car wash (1) cara banyakkan susu ibu (4) cara tambah susu badan (5) celebrations (59) check up (4) cinch (1) collagen powder (12) collagen powder shaklee (7) confinement (4) consultation (1) contest (50) crave (2) current issues (21) danial (8) darah tinggi (1) de (1) decoration (1) detoks (1) diabetes (2) diet sihat (1) diet tanpa lapar (1) dish wash (1) dose vitamin (1) Dr Sukida (1) dslr (1) ekzema (1) elak rambut gugur (1) elak senggugut (1) ely (1) energizing soy protein (7) energizing soy protein shaklee (7) EPO shaklee (1) esp (34) eva (3) event (24) events (5) exhibitions (3) fab friday (1) faedah collagen powder (6) faedah meal shakes (5) family (2) filem (2) Fim (2) free stuffs (1) gadgets (5) game (30) gaya hidup sihat (1) get clean (1) get clean shaklee (1) giveaway (19) gla complex (9) golongan tidak boleh makan (1) gossip (6) guide (3) habbits (2) healthy lifestyle (1) herb lax (2) hickups (57) hilangkan parut (1) hobbies (1) hope (1) hospital (14) how to (8) ibu alia (33) ibu hamil (6) ibu mengandung (4) icon (1) ideas (13) info (45) interrior design (1) islam way of life (6) jadi ahli shaklee (2) jadi ahli Shaklee Percuma (1) jalan-jalan (58) jawatan kosong (1) jerebu (1) jimat (1) jobs (1) just my thought (212) kanak-kanak (3) keajaiban vitamin (1) kebaikan (1) kecantikan (5) kecutkan cyst (1) kek na (3) kekal bertenaga (1) kembalikan kulit berseri (6) kencing manis (3) keputihan (1) kesihatan (1) kesihatan rambut (1) kesuburan (1) khasiat (13) khasiat Collagen powder shaklee (7) khasiat ESP (10) khasiat Vivix (2) kolagen terbaik (2) kolesterol tinggi (1) konsultansi (1) kulit cantik (10) kurus dengan berkesan (9) kurus dengan cepat (9) kurus selepas bersalin (10) kurus tanpa lapar (9) kuruskan badan (13) lambat tua (1) landscape (2) langkah atasi (1) lawas (1) learning (1) lecithin (2) lepas bersalin (1) list (6) macam mana nak kurus (10) macam-macam (134) majalah (1) makan-makan (74) malaysia (1) masa sesuai (1) masak-masak (5) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (2) masalah rambut (3) masalah wanita (1) meal replacement (4) meal shakes (10) melancarkan period (2) membantu melambatkan menopaus (1) member (1) membership shaklee (1) men's vitamin (1) mengarut (23) menyusukan anak (1) Mighty 3 Gem (2) milk booster (1) money (3) movie (15) mudah (1) multivitamin (2) murah (1) nak dapatkan hati tenang (1) neil (1) new gadget (9) new house (15) new stuffs (26) new year (1) news (1) nuffnang (14) nuffnang gift ideas (1) nurseri (2) nutriferon (1) off day (1) omega guard (6) omega guard shaklee (5) ostematrix (1) parenting (1) penyakit (1) performance drink (1) period pain (1) perkumuhan (1) pertumbuhan bayi dalam perut (1) perut kempis (3) petua (1) petua kuruskan badan (10) petua tambah susu badan (5) photography (18) pil tambah susu badan (4) pinggang ramping (2) poll (1) preggy (1) pregnancy (20) presents (7) product review (6) produk kuruskan badan (8) promo (2) promos (1) promosi (3) promosi esp shaklee (8) promotion (4) prosante (1) protein (1) rahsia kulit cantik (10) rahsia susu badan (2) ramadhan (11) rambut gugur (3) raya (2) realmart (1) recruitment (1) renungan (1) resipi (2) review (9) sakit sendi (1) sale (13) sembang kosong (10) sembelit (4) senarai set (2) set (4) set 3 M (4) set A (2) set B (3) set berpantang (3) set breastfeeding (5) set c (1) set D (6) set G (1) set gemuk (2) set ibu hamil (5) set ibu mengandung (3) set kulit cantik (19) set kurus (10) set lepas bersalin (2) set menyusu (1) set slimming shaklee (1) shaklee (84) shaklee promotion (7) shoes (1) shopping (21) siblings (1) skin problem (1) slimming set (1) songs (4) sticky (1) stuffs (1) suami isteri (2) supplement (2) survey (2) susu protein shaklee (3) tadika alia (3) taman (6) tambah berat badan (3) tambah darah (1) tambah selera makan (1) tambah susu (6) tambah tenaga (2) testimoni (1) The Beginning .... (1) the IT world (13) the look (2) thyroid (1) tips (18) tips emosi (1) tips kurus (4) tips tambah susu badan (7) toys (4) trial pack shaklee (3) trimester (1) trip (8) tv (13) twilight (2) uda (5) update (1) video (1) vita-C (5) vitalea (6) vitamin (10) vitamin buat darah (1) vitamin c (1) vitamin E (6) Vitamin ibu hamil (4) vitamin ibu mengandung (3) vitamin ibu menyusu (1) vitamin kanak-kanak (5) vitamin penting (1) vitamin shaklee (4) vitamin suami isteri (1) vitamin tambah sperma (1) vitamin untuk hb rendah (1) vitamin untuk kulit (6) vitamin untuk lelaki (1) vitamin untuk subur (3) vitamin untuk wanita (3) vitamin wanita (4) vivix (7) vivix shaklee (1) wajah berseri (1) wajah kusam (1) wan (19) wean off (1) wedding (3) weekends (26) weight gain (1) wellness set (1) wish (3) wordless (8) work (81) zinc (1)