Pages

Search This Blog

Pertembungan 2 kuasa

Salam...

Alhamdulillah, this crucial week, my elder sister, Kak Ina, managed to get her cuti.. Oh i'm so relieved! because my cuti is now so little, and i have to save it for the remaining 6 months.. :(

So, Memandangkan my sister ada, danial pun ada la! :)

Mari kita tengok apa 2 beradik ni buat! :)

**tak tahu kenapa, rasa macam suka refers Alia n Danial as 2 beradik.. rather than 2 sepupu.. haha :)



~ye.. mereka berebut mouse... :) Danial sedang tengok Upin dan Ipin / Ultraman di You Tube.. Alia nak main2 dengan mouse.. Danial tak bagi.. last2 Alia jerit2.. dan danial suruh ALia diam.. Dia tutup mulut ALia! :)

Update on my mom:

-Alhamdulillah, mak sekarang sudah berjalan sikit-sikit.. sekitar wad..

-Tubes semua sudah dibuka.. Drip pun dah tiada..

-Insya allah, this afternoon i'll pay a visit.. :)

post signature

10 comments:

Anonymous said...

zu, has tgk pic mcm alia selalu isap puting yea? dah try buat mcm yg di rancangkan hr tu? ery dah seminggu lebih x isap puting. has ckp ilang..so dia nk tido main kain lampin aja...

Zuhaini said...

honeylanz:
haha.. tau tak Has.. saya LUPA! haha..
duk kalut mak masuk hospital la.. kerja la.. so kesmpulannya belum buat lagi.. :(
nanti saya buat saya habaq no.. :)

MommyDania said...

danial tutup mulut takut org dgr alia nangis ye? hehe. alhamdulillah ur mom is getting better.

suealeen said...

Danial macam sebut "Bagiiii" kat gambar no. 3 tu.. hehe.. bebudak cam tu le kannn....

danial said...

danial tengok gambar-gmbar kat atas
lepas tu dia cakap
"ibu,lain kali danial tak buat lagi ya..."

(eleh...tak percaya langsung!!!)
:D

kambenggurun said...

hehehe...
I.A ika try escape program kat trganu tu tau..ika balik 19 ni..sape nak amek ika?hehe..

ZuH@iLieY said...

hahahhaha....cumey la gambo2 nih..
besh...
kelakar pun ada nih

Yan said...

heheh comel jek tgk aksi budak2..

Zuhaini said...

Mommy Dania:
Danial tutup mulut alia sebab alia menjerit-jerit! haha..

suealeen:
hihihi.. macam tau tau je.. hihi

danial:
haha.. dia tau macam mana nak buat mak dia cair! hihi..

kambeng:
eli la kot.. matrix ada kat rumah..

zuhailiey:
heleh.. dia jeles sebab x da gambar dia.. haha :)

yan:
hihi.. comel.. :)

MAMASYAZA said...

bebudak mmg cam tu...bab rebut merebut ni dah jadik perkara biasa

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)