Pages

Search This Blog

Picture that makes me smile....

Salam...

Wanna see the picture that really makes me smile...?

.
.
.
.
.
.
.
.
Opps! No la.. (ok, i know, demam New Moon sudah bermula!!!! :) but this is NOT the picture..)

pic taken from here
.
.
.

Picture sebenar ialah...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

ini..



:) comel kan..? macam ibu dia... hahahahha :)

13 comments:

Mummy Dasy said...

Alahai comelnye....

Zuhaini said...

Mummy dasy:
hihi.. kalau alia boleh cakap, sure dia kata "tahnk you, aunty!" :)

precious innocent said...

alala alia.. awat senyum simpul tu?? sapa usik tu??

-mama emma-

Zuhaini said...

mama emma:
hahah... kelakar kan dia buat muka gitu..? hihi :) kadang2 pesen senyum dia berubah-ubah.. :D

Anonymous said...

senyman alia mcm tertahan..mcm nk pikir nk senyum ke tak ni..tp comel ;)

Zuhaini said...

honeylanz:
hahaha.. iye..? :) hehe..

Queenin Murni said...

salam, ni senyum kepit namanyer.. hehehe! :P
mcm big girl dah alia nih.. :)

ZuH@iLieY said...

mula dah mama alia ni ngn twilight dia..
aduhhhh

Zuhaini said...

Queenin :
haha.. oh, senyum kepit ke nama nya..? kami panggil KEMAM.. haha :)

zuhailiey:
hahaha... kemaruk new moon la.. :)

miezaniera said...

alalala..tomeinye dia..ibu dia pun senyum camtu ke hehe ;D

Zuhaini said...

miezaniera:
haha.. ibu dia..? oh tak.. ibu dia senyum macam model colgate! :) haha..

mamaDhea said...

zuhaini,
bkn awk je tersenyum.. kita yg nengok pon turut tersenyum.. ahaha.. kiut gitu..

Zuhaini said...

Mama DHEA:
haahahah... kiut eh..? buleh la.. :) tq..

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)