Pages

Search This Blog

Topi yang menjadi kenangan

Salam..

Ini dia!

Topi yang menjadi kenangan..

Love Food, Wine and Science! hihi.. (kat malaysia, sure x lepas word "wine" tu kalau pusat sains nak produce cap sebegitu.. haha)

ketika di Perth, 3 tahun yang lalu ~oh, time tu masih clean lagi.. tiada H1N1.. :) ~

oh ya, saya di sana pun due to a conference.. kalau tak, sure daku x merasa ke sana.. :)

Danial cuba menggayakannya! :)

dan, daku menggunakan cap ini ketika berjumpa si dia!







.







.







.







Tada!

(ahaha.. Koala sedang tidur..)

dan selain jumpa koala, daku berjumpa dengan..

kangaroo!

oh ya, ini bukan gambar skandal ya! sesama kawan.. :)

dan..

City of Perth!

bukti daku beli sedikit souvenir di situ.. haha :)

dan..

Japan Astronaut! :)

ni yang mahal tu!

nota kaki: ye, saya masih susah hati.. tu yang saya amat memerlukan distraction! :(

nota kaki ke 2 : abaikan rupaku yang x berapa cun itu.. salahkan kamera! haha :)

post signature

6 comments:

::Umi Sufira:: said...

hihi..gambar last tuh yang paling mahal..saya 3tahun dok sana pon tak pernah jumpa:P

Zuhaini said...

umi sufira:
hehe.. mahal, kan..? :) hihi..
mak ai.. 3 tahun! lama tu! x rindu malaysia kah..? saya pergi seminggu pun rasa macam setahun.. hihi :)

Anonymous said...

bestye..dah berjumpa dgn koala n kanggaro gitu!!

aCu said...

yeay~ kakni ade skandal!

Zuhaini said...

honeylanz:
oh.. biasa je.. macam kita tengok di zoo je.. haha..
(itu kangaroo tak hidup.. yang hidup punya di zoo, ada gambar, tapi malas nak upload.. haha)

acu:
hehehe.. skandal apa nya.. ala, lagi pun time tu kite x kawen lagi! hahahahah :)

kakyong said...

zu,
masih susah hati? ooohhh.. kenapa kah itu.. *abaikan pertanyaan yg sengaja nak menyebuk ni*

knp wajah dlm foto2 tu nampak cam legam.. kahkahkah.. adakah anda kuat main panas ketika itu... hikhikhik...

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)