Pages

Search This Blog

Weekend Plans

Salam..

Here are our (my) weekend plans:

-buy a new handbag..

-try (very hard) to book/purchase 2 tix to see the Transformers ; Revenge of The Fallen.. (ibu alia sungguh jeles pada ibu faris kerana beliau sudah menontonnya!)

-or maybe bawa alia dan danial ke JJ Au2, naik 'Thomas'! haha..

event yang berlaku tapi tidak dapat join:

-Sarakids Open Day / MSK Gathering #2

~kawan-kawan yang pergi, sila snap banyak2 ya! untuk mengubat kerinduanku!~

-Nuffnang Urbanscapes 2009

~oh, ini akan berlangsung esok, 12 tgh hari - 12 malam.

~ibu alia telah ter menang 2 tiket untuk ke sini. ada sesiapa nak..?

**lately banyak pula ter-menang contest nuffnang.. haha.. last time yang Ghost of Girlfriend Past.. and now this! ada sesiapa nak 2 tickets tu..? inform me ya..

post signature

4 comments:

Nurhayati said...

nak tgk transformers gak.. minggu ni taksempat nak dating.. nampak gayanye cam next wik je huhu.. lama nye nak tunggu.

nanti dah beli beg baru, sila la tunjuk. nak tengok hehe

Mommy Lyna said...

wah ni mesti nuffnang sayang nih. masyukla tu. hehehe.

aCu said...

tu la..dulu nak sgt tiket tuh..dah dpt,x nak pegi lak..ngade~

Zuhaini said...

Nurhayati:
erm.. saya berangan je tu.. rasanya mcm x dan je nak tengok wayang.. haha :)
oh sure! no prob.. :)

Mommy Lyna:
haha.. idak le.. macam gitu jugak masyuk nya.. cuma kalau ada contest dari company2, depa email la kat kite, suruh join.. itu je.. :)

aCu:
hari tu saja masuk, tak sangka pulak menang.. haha..

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)