Pages

Search This Blog

What you give, you get back!

Salam...

Ibu Alia has just checked her earnings (the nuff.nang).. alhamdulillah.. thank you so much to all my friends who clicked at the ads at my blog!

In fact sometimes i also clicked them!

but, after reading this, i changed my mind...

so, now, i have a new routine:

besides blogsurfing, i also click all my friends's ads. sonang! kalau dulu sometimes ada pilih kasih.. haha..

so now, fair and square.. (lagipun, when we click other peoples', who knows, maybe people will click on ours! after all, what you give, you get back! :)

that's all.. thanks for reading! :)

post signature

12 comments:

Anonymous said...

iye..betul. memula bc n3 ni igt ke lagu scorpion.
tq..tq.. sbb click mine.
* gerai masakan kelantan tu betul2 tepi 7E. x jauh dr masjid. area wangsa melawati. sederet rmh kedai. ada ridpest control.
* area sri rampai ada kedai makan nasik dagang sedap. nasik kerabu keramat.

mamaDhea said...

btol btol btol..

klu kebetulan masa sya terjah blog tu, nanang dia terpampang dgn meriah sekali, sya klik ler.. tp, klu nanang mandom je, nak klik tang mana.. hehehe..

precious innocent said...

nnt kalau kuar iklan nuffnang tu, kite klik ye...

time kite comment nie xdak iklan la..

-mama emma-

Zuhaini said...

honeylanz:
oh.. sungguh banyak info tu.. harus ku cari! tq.. :)

mama dhea:
haha.. kan..? saya pun selalu klik mrs noba punya, haha.. pasal ceria je iklan dia.. :)

mama emma:
ok, tq! sama la kita! :)

jua said...

susah sama2...untung pun sama2 kan.

Zuhaini said...

jua:
hihi.. betul! :)

yaya said...

yes agreed with u zu! i do the same thing 2.

Zuhaini said...

yaya:
hihi.. i baru nak buat gitu.. :)

kakyong said...

salam ibu alia,

lama dah tak jengah sini.. dah berubah wajah rumah ni... signature pun dah unique... ;)

knp yer ads nuffnags di blog daku tu tak pernah kuor... huwahhhhaaaa...

Yan said...

owhh saya setuju banget!

ermm... kene klik bile kuar iklan je eh.. ok ok.. tp skang ni iklan tak kuar pun.. pelik ar.. bile mase dia kuar sbnarnye..??

Nurhayati said...

ye setiap perlakuan dan perbuatan ada balasanm dan hikmahnya... ;)

Zuhaini said...

kak yong:
-iye, kak yong dah lama x jenguk.. hihi :)
-itu transformasi bulan Jun.. Julai kita tgk la mcm mana.. haha :)
-kalau betul caranya, patutnya keluar.. :)

Yan:
ye.. biasanya kita klik pada iklan.. itupun kalau dia keluar la.. biasanya ada time-time dia.. :)

nurhayati:
ye betul! :)

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)