Pages

Search This Blog

And.. it's a wrap!

Salam...

ALhamdulillah, we've made it! hahaha.. it was a long.. long journey.. bertolak from the hotel at 11 am.. singgah Gunung Keriang and Pekan Rabu, then we headed straight to KL..

At Gunung Keriang, one of the atractions is Crystal Rock! (Batu Kristal...)

quite cheap, though.. one small vase, is just around RM5.. :)

At Pekan Rabu, as usual.. there are Ikan Pekasam (which the smell was so.. erm.. unpleasant..!! haha), then there were Kuah Rojak Mak Bee, Bahulu, Kerepek, Cucur Peniram etc.

I used to go to Pasar Payang, Pasar Siti Khadijah, so for me, Pekan Rabu is just like one of them.. biasa-biasa je! :)

SO, in the end, i'd like to express my gratitude to:

~~all the students, parents, and teachers who came to our exhibition... ~~

and

~~to the team for we've made it successful till the end! :) ~~~

Pic above : TOP : clockwise from left : Razali, Shukor, Mad Ali Napiah, Hishamuddin, Edward, Zulkarnain

Pic above : BOTTOM : clockwise from left : Yunos, Shahzari (leader of the team), Dolah, Fauzi and Mualim

Not in the picture: me.. huhu :(

post signature

5 comments:

aCu said...

perlu la nak g tau yg die x de dlm gmbr...haha

Zuhaini said...

acu:
oh, perlu la.. nanti orang tak tau.. hihi :) penat tau tangkap gambar se cun itu! haha...

p-na mama oja said...

p-na walaupun org kedah, penah p skali je gunung keiang tuh...uhuhu

byk ke bli kristal?

Zuhaini said...

p-na:
oh.. ok la tu, at least pernah sampai juga.. :)

sikit je.. beberapa ketul je.. :)

kristalsemulajadi said...

dulu murah batu kristal tu..but now batu kristal tu dah mahal cz nak hampir pupus....

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)