Pages

Search This Blog

Butterscotch!

Salam...

Yup!

i finally get to try out the latest (err.. latest ke..? i'm not so sure.. latest for me, that is!) bread from Gardenia... and that is...

Butterscotch! :)

~pic taken fronm chefmel.blogspot.com~

My verdict : yummeh!

in fact, i think the tagline should be: Once is never enough! hihi :)

post signature

18 comments:

precious innocent said...

mmg sedap!!!! kat econsave k.kemuning jual rm3.90.. hehe..

kalau mkn x tgk, leh habis dlm masa 1jam...

-mama emma®-

Mommy Lyna said...

kami pun penggemar butterscotch!

kejap je tengok2 dah kosong

god'sleastcreation said...

mmg sedap ni.

kat tok jembal punya kedai runcit, gardenia anta tiap2 khamis (tghr). tp dalam pukul 4ptg gitu, dah abih dah 15 bungkus tu.

selalu huda pesan kat pakcik tu suh simpan satu.haha

Zuhaini said...

mama emma:
wah.. sejam tu! :) hebat! kami punya lasts for several days juga la.. tapi alia pun suka makan roti ni.. :)

mommy lyna:
iye..? hihi... tu dia.. mesti hafiy suka makan! :)

god's least:
tu dia.. laku nya! nasib baik hang kautim dengan pakcik tu.. hihi..
(rindunya kat tok jembal..) :)

nazlina said...

haa..roti nih mmg sedap..tapi bile dicari slalu abis dipasaran..kene order plak kat kedai runcit kalau nak beli..huhu...hebat tul penangan roti nih..rasa sekali pasti nak lagi..hehe...

-peng'comment' baru

saudah said...

memang betul betul sedap..cuma tak tahan harganya ar..

masa memula try tu, every day beli..haa makan sampai kopak hehehe

Anonymous said...

sedap..tp susah nk dapat. "one is not enough" hehehe

MommyDania said...

ahh..sy bru lps bfast dgn toasted butterscotch. mmg nyummeh!

MiszMama@Haslinda said...

kite suke jugak,,rasenye yg ni the latest dr gardenia sbb sebelum ni roti coklat kismis tu..yg tu pun best jugak..mase dalam pantang, hari2 makan...bengang my hubby sebab hari2 beli roti tu..dah le mahal.

MAMASYAZA said...

memang sedap roti ni...ada 2 jenis..satu butterscotch..satu lagik coklat kismis. kalo kat tpt akak..selang sehari..hari ni butterscotch..esok coklat kismis laks...anak2 suka...kalo dibakar pun sodap

mama | sarah | syimir said...

mmg sedap roti ni...anak2 mmg suka gak..maknyap un suka..heehehee...dulu susah sgt cari kat area SU tu tp skrg dah byk di pasaran...central mart pun adaa....

MeL said...

oh yes, my fav too! ;)

ddianne said...

tumpang lalu...saya pun suka roti itu...lagi satu yg chocolate nye..nyum2

azzamoro said...

yang ini memang sedap. skejap jek habis kalau beli. makan mcm tuh ajek pun sedap..:P

Zuhaini said...

nazlina:
oh.. kesiannya.. sampai kena order..? aduhai...
(hehe, jemput la menjadi pengomen tegar my-alia! hihi) :)

saudah:
hihi.. sedap kan..? hari-hari beli..? aduhai.. saya pun x mampu.. hihi... :)

honeylanz:
oh.. susah dapat ya..? saya beli semalam di 7E.. banyak je.. :)

mommy Dania:
ngeh ngeh.. sedapnya.. :D

miszmama:
oh.. saya x suka sangat yg kismis tu.. x tau kenapa.. hihi..
tapi yg ini mmg saya sangat suka! :)

MAMASYAZA:
oh.. selang seli tu! :) x bosan ka..? :)

mama sarah syimir:
oh.. mula2 tu susah dapat ya..? erm.. saya dah lama betul x balik SU.. Central Mart pun dah berkurun x jejak.. :(

MeL:
kita sekapal! :)

ddianne:
oh.. coklat ya..? hmm.. rasanya yg tu saya x try lagi la.. hihi :)

azzamoro:
a ah kan..? sedap dimakan begitu saja! ahahah :)

Nurhayati said...

sekali je makan, masa tu kat umah mak.. pastu tak beli2.. susah tul nak dapat huhuhu

NaDiaH SiDeK said...

meh pos kat sini sebuku butterscotch tu. nk rs betul ke sgt sedap :p

danial said...

tak ada kat teluk inatn
...poslah sebungkus ke sini
ahaks!
:D

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)