Pages

Search This Blog

Kenangan Terindah...

Salam...

Ibu Alia is very tired...

kunjungan muhibbah belum dapat dilaksanakan... :(

Comments pun tak sempat reply lagi..

nak up satu posting.. have a tea break.. then baru blogging! :)

so, inilah dia...

Kenangan Terindah! :)

yup.. it's VCD (kot).. vid footage of our glam wedding! hihi :)

u all sure ada buat video juga, kan..? :)

post signature

10 comments:

Anonymous said...

bestnye.. but poor me..i dont' hv it..huhuhu

treasurekeeper said...

saya pun ada gak..tp segan nak rasanya nak tgk blk..quote from my Mak "macam cerita hindustan jak"
hahahaha
-hajar

mama | sarah | syimir said...

sy punya kenangan tak terindah sbb kena tipu ngan org yg amik video tu..duit dah bayar vcd tak dapat...hhuhuuuu

iena hamdi said...

a a akak pun tak der.. huhhuhu ada pun kat tape ajer.. zaman akak tak der lagi cd cd ni.. huhhu nanti nak try carik la... mana tau le simpan.. huhu harap2 ad ala nanti

danial said...

hehehe
by the way tak nak masuk contest tutu kat MOBS ?
mana tau menang pulak...

CY3.5 said...

kitorang takde CD² ni.. gamba saja..

NaDiaH SiDeK said...

kite takde video kawin..tak teringt pun nk wat dulu. huhu..

kakyong said...

hmmm.. VCD..
kami punya yg biasa jer.. sbb sedra yg tolong rakam.. pastu xde edit org special effect pun..

en ayah segan pulak na tgk lagi... heheheh

Zuhaini said...

honeylanz:
best! tak apa lah.. bukan nya big deal pun.. :)

hajar:
wah.. macam cerita hindi ya! sure grand tu! hihi :) tak pa, anak2 dah besar nanti, boleh tengok balik.. hihi..

mama sarah syimir:
iye...? siannya... i'm so sorry for you... sedihnya..

kak iena:
oh.. kalau x da vcd, gambar pun ok juga, kan..? cuma kalau boleh , simpan la gambar2 wedding tu dalam soft copy.. :) just in case.. :)

danial:
erm.. tah la.. tgk la dulu.. tgh bz sikit this week.. :(

CY3.5:
x pa, gambar pun ok juga.. :)

nadiah:
tak teringat..? x pa, anak hang kawen nanti buat tau! :)

kak yong:
tak pe.. yg simple2 pun ok apa.. :)

MAMASYAZA said...

bestnye...akak tak dak pun cd cam tu...gambar pun sikit aje masa kawin dulu...pindah umah dah simpan dlm kotak...kena cari la pulaks

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)