Pages

Search This Blog

of Kek, Sisters, and Big Apple!

Salam...

Ok, oleh kerana sekarang sudah tengah malam... and i'm getting so sleepy..

But i have yet to pack my bags for the one-week exhibition di Kedah itu.. hihi..


Anyway, we had a suspense news from my sister (Kek Na) few days ago..

Katanya sudah ada contraction sikit2.. dan sudah masuk ward bersalin.. tunggu masa saja..


(but she's in her 8th month of pregnancy.. belum masanya lagi!)

**adik Danial pun macam abang dia juga, di hujung kelahiran, dah x sabar nak keluar, ya..? :)

But kami macam mana hendak pergi, Mak kena jaga Bapak, Me (time tu di Kedah.. training x habis lagi), Mr Hubby pula kerja... Adik2 di Uni masing2...

ALhamdulillah, pagi tadi Kek Na sudah boleh keluar wad! :)


~gambar arkib : My Sister (Kek Na), with Danial and Alia on her lap!


Adinda-adindaku pula kini ada di rumah..


Saja balik hujung minggu.. Isnin nanti, senyap sunyi pula la rumah! :(


~gambar arkib : Ely dan Ika


Dan...

Bila lah agaknya daku dapat makan Big Apple lagi...? huhu :(

Dah lama x ke JJ Au2... :(


Nanti lah, next week kot, bila daku sudah pulang dari outstation! :)


~gambar arkib: my favs yang di atas sekali tu! yang di atasnya coklat dan strawberry itu! :)


:) happy weekend!

post signature

Post a Comment

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)