Pages

Search This Blog

on My New Handbag!

Salam...

Wah.. best nya dapat beg baru! FREE pula tu!

Thanks to my lovely sister (kena puji, nanti dapat lagi.. hihi), i have a new handbag to bring to the office!

Alia pun nak satu, Mak long!


Tada!

Sangat cantik, kan..? My sister kata dia tak tahu nak pakai time bila.. aduhai.. meh bagi kat adik nya lah! :)

Alfio Raldo! :) sebijik macam mak datin punya beg.. bling-bling gitu.. hihi :)

Alhamdulillah.. jimat duitku... :) terima kasih daun keladi, kek!

Anyway, ada orang rindu pada ALia ya...?

**ibu Alia dah lama x record video.. so x da video yang boleh di upload..

anyway, terimalah..

ALIA MANIA! :) hihi... (x da lah mania mana.. just a few snaps of Alia...)

:) ok, danial..?
Wassalam..

post signature

16 comments:

Nurhayati said...

wah mmg bling bling makdatin.. cantikkkk... ok ape.. nak plak dapat free kan.. nak jugakkkk hihhihii

Alia ikat rambut tocang 2 tu comel bangat tau.. pasni, jalan2 wat style cam tu yer. ;)

DYLA said...

hehehe, beruntung tul la dpt beg free, leh bwk pi kenduri nih..


zuhaini, sy dah dpt dah FM tu... hehee thanx byk2 tau! :)

Intan mama Ammar said...

tak kisah, janji free kalau i dapat pun suka jugak tu. Danial tu sepupu alia kan?

Zuhaini said...

Nurhayati:
cantik kan..? :) hihi.. oh nak..? mintak pada kakak saya ya! haha :)

tocang tu saya x reti.. babysitter dia yg buatkan.. hihi :)

DYLA:
oh, bukan kenduri je, daku bawa ke opis pun! lantak lah.. hihi :) janji ada beg!

alhamdulillah.. :)

Intan:
hihi.. i pun suka benda2 free! :) jimat!

ye, Danial tu sepupu Alia (the one and only at the moment), nanti kakak saya bersalin bulan depan, ada 2 orang la sepupu Alia! :)

god'sleastcreation said...

serius bling! bling!

haha.tp barang free.sape tolak mmg rugi laa..

alah.ok je kalau dipakai pun.kan zuai berkerjaya. no hal lah.

Anonymous said...

cantik la bag tu zu..n yg penting it's free..comel nye alia bertocang dua tu...

Siti @ nurie said...

wah...mcm ku pernah lihat beg ni...he he e he....kat kulai ni ada satu kedai alfio raldo ni...cuma larat tgok jelah...he he he..gmbr alia yg toncet dua tu, look so cute....

danial said...

alia ni memang addictive
suka kalau time dia cakap 'eeeiii...'
kalau tengok pampers tu

hahahah

suealeen said...

anak²lah handbag saya.. huk³! mak tak de handbag sebab tak minat.. suka jalan lenggang kangkung. anak dah besar sket ni soh deme bawak sendiri beg deme.. hahaha...

ar.nie said...

Waa, manyak untung, dpt handbag free! :)

Saya ader 2 "handbags". Mana2 pergi, mesti ader jer mengekor kat belakang. Hubby cakap, saya nie macam "magnet bergerak". Ekeke.

mama | sarah | syimir said...

zuhaini,
mmg comei la henbeg tu (yg penting freee heeeheee)...sy dah lama tak pki henbeg sejak mengusung beg2 - cooler, breastpump,notebook...huhuuu

Zuhaini said...

god's least:
hihi.. bling bling kan..? :)
oh ye, memang rugi kalau ditolak! hihi.. :)
**kerjaya dia sebenarnya lagi hebat dari saya.. huhu :)

honeylanz:
cantik kan..? tq.. :) yup, and it's free! :)
tocang tu pun saya suka!

Siti:
hihi.. kat Kulai ye..? jauhnya.. hihi :)

Danial:
hihi.. dia masih lagi cakap tu! :) eeeiiiii...

suealeen:
hihi.. x minat handbeg..? hihi :)

ar.nie:
hehe.. magnet bergerak..? hihii :)

Zuhaini said...

mama sarah syimir:
hihi.. cute eh.. tq.. :) yup, and its free!

watie said...

waaa bestnye dapat beg pree yg cantik lak tue.. bling bling hihihi

aCu said...

tgk kat blog kek kale laen,tgk kat sini kale len plak..haha

danial said...

acu,

kat blog kekna tu , gambar ditangkap dengan nokia 5300 ku yang buruk itu
dengan kamera 1.3 pixel sahaja

yang ni pakai nokia n95, mestilah nakpak lebih kekilatan dan ke"makdatinannya" ahaks !!!

cuba pakai nokia music express acu, sure jadi lain lagi..hihihi

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)