Pages

Search This Blog

on Renaissance Hotel and Bapak

Salam...

DI kala anda sedang membaca entry ini, saya sedang khusyuk ber-brainstorming di Renaissance Hotel Kuala Lumpur... (dekat je, di Jalan Ampang!) :)

Anyway, i'll be at the hotel until Friday.. so tinggal anak, suami, mak dan bapak.. huhu :( take care ya!

Huge task! (so tak tahu sama ada akan ada masa untuk ber-blogging atau tidak.. so kalau tidak ada masa, maaf ya, nanti saya buat kunjungan balas... insya Allah)

Gambar hotel ini di google tak banyak rupanya. Yang ada hanyalah ini:

**gambar google ya... **

nanti saya snap banyak2 lah ya!

on Bapak

**gambar recycle**

Alhamdulillah, sejak last week, setiap selang satu hari my bapak akan ke Hospital Ampang Puteri for rawatan fisioterapi.. (ini actually info for my adek2 yang jauh nun!)

Setiap kali ke sana (dipanggil satu sesi) dan setiap sesi adalah selama sejam setengah, dan di charge RM40. ok la, kan..? :)

And the last visit (which was the day before yesterday, Isnin) my Bapak cerita mereka suruh luruskan jari jemari dan try gerakkan jari. Alhamdulillah, my bapak dapat gerakkan sikit.. (ala, macam Ariel (Little Mermaid) time dia mula-mula jadi human tu!)

And insya allah today (hari Rabu) akan ada lagi sesi tersebut.. dan Friday juga..

cepat sihat ya bapak! amiin.. :)

post signature

Post a Comment

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)