Pages

Search This Blog

Our new staff!

Salam...

We (my organization) has just received a new staff!

~ooops! hiding ya..? :)

.

Tada!

~ I'm working today... *sigh* :(

**alia tiba-tiba diserang selsema la.. :( aduhai...

post signature

12 comments:

Anonymous said...

alia browsing apa tu..mickey mouse club ke??

* i'm working too

Zuhaini said...

honeylanz:
ahah.. tatau.. dia suka main dengan mouse! :)

oh.. bosan, kan..? :(

Abrahyn said...

wah...tgk gaya ada tokoh jadi boss nih...:D

Mummy Dasy said...

yeye orrr jek Alia..
ape yg khusyuk tu

treasurekeeper said...

wah..alia concentrate sungguh..

samalah kita ber'selsema'an hari ni..tatau la pasal tetiba lak..

anyway get well soon :)

-hajar

Yan said...

heheh comey jek..

selseme ye...
Qispun kejap baik.. ni kene balik..

NaDiaH SiDeK said...

hehe...bkn main lg alia tu. mcm ye2 je tgk buat keje

Zuhaini said...

abrahyn:
hihi.. bos ka...? ka IT programmer..? hihi..

Mummy Dasy:
dia kata "tengah buat kerja la aunty!" :)

treasurekeeper:
kan...? saya pun pelik.. angin x dak, ribut x dak, tau tau selsema! :(
thank you.. semoga cepat sembuh to u too! :)

Yan:
hmm.. sian Qis.. semoga cepat sembuh! :)

Nadiah:
dia tiru ibu dia buat kerja.. haha :)

MAMASYAZA said...

anakku pun sesema gaks

Nurhayati said...

alahai staff yang comel.. nak bagi kerja pun tak sampai hati hihi..

alia kena selsema yer.. aunty doakan cepat sembuh yer.. take care dear.

Zuhaini said...

mamasyaza:
sian depa.. take care ya... :(

nurhayati:
hihi.. x sampai hati? mana leh.. gaji dibayar! kena bagi jugak! hihi :)

tq aunty! :)

♥Hernee Nazir♥ said...

ewah2..dh pndai brangan..hehehe

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)