Pages

Search This Blog

Pulut Durian

Salam..

Sesiapa yang puasa, sila leave sebelum anda terliur... :)


.


.


.


.


saya amat suka pulut durian yang mak saya buat!

full stop... :) nuff said!

post signature

11 comments:

@Salwa said...

salam
wah awalnya post entry
pukul 2 pahi tak tidoq lagi.
btw terliur sungguh tgk bubur durian tu
care to share the recipe?
nak try :)
thanks

Tirana said...

Zuhaini...terliur dah tengok pulut durian..hehehe

Zuhaini said...

@Salwa:
heheh.. bukan x tidoq lagi.. saya saja buat schedule entry! :D
nanti saya bagi resipinya ya!

Kak Tirana:
hehe.. sedap kan..? :D

Nanak said...

rasa mcm nak cari je...errr, buat?tak reti la..hehee

Mummy Dasy said...

Adeh dah menjejeh ayak liuq ni.. cam nak wat jek kang

DYLA said...

sedapnya.

sy mmg suka mkn bubur durian. yummy!

Zuhaini said...

Nanak:
hehe.. ala, buat la senang.. :) nak cari payah.. :D

Mummy Dasy:
sila la buat.. hihi :) sedap.. :D

DYLA:
hihi.. sama la.. saya juga! :)

danial said...

nak nak
tapi kekna nak makan dengan roti
lagi sedap
bapak makan banyak tak?

Zuhaini said...

Danial:
haha.. x leh selalu sangat makan dengan roti.. kang gemuk la! haha :D

bapak makan banyak! sekali 2 keping roti hadap.. dan semangkuk pulut! hihi..

**mak pun layan pulut durian! haha.. :D

kakyong said...

ishhh.. ni yg buat daku meroyan ni,....

nak doyan , nak doyan...

Zuhaini said...

kak yong:
hihi.. sorry.. gi la cari.. tengah musim kot.. :)

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)