Pages

Search This Blog

Slurrrpp!

Salam..

Alia yang cute ini sekarang ni, pantang diberi makanan yang ada air, (macam bubur.. sup.. nasi ayam... )...

sure dia akan hirup!


Kalau sup (macam gambar di atas ini), tak apa lah..

Tapi.. kadang kala, nasi ayam (ia kan berkuah..!!) pun dia akan hirup! aduhai...

**sila abaikan baju alia yang sudah tercabut butang itu ya! hahaha :)

post signature

10 comments:

aCu said...

ha'ah...
sume bende pon nak hirup..
kais air ubat mak kang br tau..
hahaha

MeL said...

happy tgk anak selera mkn kan? i tgk alia mkn sampai hirup sup tu pn i jd happy hehe.. :)

Nanak said...

Zue,
i kadang2 pun hirup sup mcm tu..heheee

ZuH@iLieY said...

hahahha.,
apa la alia..
lawak la...

DYLA said...

terernya alia menghirup kuah! sedap sgt ye

Nurhayati said...

huish tgk Alia slurp nampak menyelerakan.. ;)

kakyong said...

anis pun cam tu lah... seme jenis yg berkuah, kalo boh sikit pun & nasi masih byk pun tetap diangkat nyer pinggan utk dihirup...

anak2 memang suka bab2 menghirup nih... ;)

bagus lah alia suka makan...

Zuhaini said...

aCu:
mak ai.. ganazznya!

MeL:
happy! :) hihi..

Nanak:
hihi.. i jarang la hirup.. segan.. hihi :)

zuhailiey:
hehe.. no komen..

DYLA:
terer! hihi.. tima kasih! :)

Nurhayati:
macam sedap je sup tu, kan..? haha :)

kak yong:
hehe.. memang eh..? macam kelakar je, kalau alia hirup nasi ayam.. kuahnya masuk mulut, nasi tertinggal dalam pinggan! haha :)

Fid said...

alahaiiii.....cumil2

Zuhaini said...

fid:
hihihi.. tq!

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)