Pages

Search This Blog

Starlight... Is it a song...? or a .... ?

Salam...

Yes. U all pernah dengar "Starlight" ....?

For fans of Muse, sure sudah tidak asing lagi, right...?

I was into Muse pun sejak Ely introduced me with their In The Shadows.. and later on, Ely jugak yang bertanggungjawab introduced me to Twilight (the movie), which i later on fell in love with their baseball background music ~ Supermassive Black Hole.. also from Muse..

And later on, i get to know their few other songs.. and one of them is STARLIGHT! :)

**nak dengar lagu Starlight..? :)



Starlight - Muse

Oh ya, kebetulan pula, my perfume is no longer available.. (not even a drop!) geram betul! So last Saturday, i ajak My Hubby and ALia and we went to JJ AU2.

In search of a perfume! :)

(yeah, i know, that this Thursday is the JCard Members Day Sale (ehem.. ehem..) , but i don't think i can make it...)

So, i asked the Sales Assistant (S.A.), about the price of my regular Irresistable Givenchy perfume.. it was oh-so-expensive! RM270! aduhai...

but the SA recommended something else for me.. :)

a STARLIGHT! by Aigner..

the price was ok la, RM210..

and the smell, i think it was sweet.. :)

and here it is!

tada!

(macam hantaran perkahwinan, right...? ni yang rasa macam nak suruh Ely kahwin cepat-cepat ni.. hahaha) :)

oh, i simply adore the bottle.. so cute! :)

post signature

15 comments:

p-na mama oja said...

tomeii botolnya... syoknya shoppin...

ari tu p-na ada pegi jap jcard sale, tp x shop sakan pun.. just usya2 jer...

Zuhaini said...

p-na:
comel kan..? :)

oh, usha je ke..? hihi.. rugi tu! rembat la apa-apa pun! hihi.. :)

MiszMama@Haslinda said...

alahai..ade j-card day. semenjak dah ade baby ni tak penah g j-card. takut jugak..time j-card day byk benar announcement pasai anak ilang kat servis kaunter..kalu nak g jugak kenalah tinggalkan bdk2 ni kat mane2 dulu.

~ Lady ell ~ said...

yuhuu..i'm a big fan of muse.
dlm blog ell ada 2 n3 pasal muse (clips n lyrics).tp lama dah...n kat ell nyer playlist pun ada beberapa lagu from muse nih.agak jiwang jugak la..

btw ell rasa pernah singgah sini la.mcm kenal je ekk. :P
salam ziarah ya..ell masuk lalu blog yan(ummiabbiqis)

::Umi Sufira:: said...

Comel2...botolnya..:P

Nina said...

saya amat sukakan muse...heheh..and sayer juga suka itu perfuem..emmmm..besnyer dapat minyak wangi..

Sz said...

wahhh perfume baru..yeayyy

Zuhaini said...

Miszmama:
hehe.. budak ilang..? aduhai.. takotnya.. :( mintak dijauhkan! amin...

Lady Ell:
hihi.. saya pun minat Muse juga.. :)
oh, x pa, jemput la.. :)

Umi Sufira:
comel, kan..? :)

Nina:
hihi.. cute.. dan wangi.. :)

sz:
alhamdulillah.. baru terasa 'bernyawa' kembali! hihi :)

mummysya said...

Yap!!! bottle tu mmg chantek, baunya okay tak dear???

Zuhaini said...

mummysya:
hihi.. oh baunya..? sedap.. :) selera saya la.. :) hihi..

Anonymous said...

comel nye botol nye.

♥Hernee Nazir♥ said...

i like muse too.. hehehe

danial said...

tak dak duit nak beli perfume mahal mahal
:D
nanti balik kekna pau lah awak punya ya...

Zuhaini said...

honeylanz:
comel, kan..? :)

hernee:
same here! :)

danial:
hehe.. mahal ke..? boleh la.. sedang2 saja.. :) pau..? buleh.. :)

Nurhayati said...

cantik botol dia.. skang ni dorang market botol2 perfume macam2 design.. cantik je tgk

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)