Pages

Search This Blog

Terima kasih, thank you, xie xie, shukran..

Salam...

Yes, i thought of searching thank you in tamil (but to no avail...).

So, i've got Terima kasih.. thank you... xie xie (oh, it sounds Sheh Sheh).. and Shukran! :)

1. WOU contest

still remember my entry...?

Well, saya mmg dah agak takkan menang (sebab dia nak YOU or YOUR FRIEND.. saya snap YOUR DAUGHTER!) sah sah la kalah, kan! hihi :)

anyway, me being one of the early birds (first 100 contestants), entitled to a free tshirt! :)

thank you Nuffnang, thank you Wawasan Open University... :)

**Mr hubby jengah rumah sg buloh tadi, tu yang dia bawa balik tshirt ini... :)

2. Pop Quiz Miszmama

ingat lagi pop kuiz ini...?

well, yang ini mmg x sangka menang! haha.. :)

anyway, tq miszmama! :)

**comelkan mugnya... jauh jalan tu! :)

3. Top Commentator di Cute Lil Diary

oh.. yang ini tak la top mana.. ada la dalam list... itupun dapat something! susah2 je mama zara nih... :)

Tada!

**gambar alia dan ibu alia banyak2 tu adalah frame! cun kan! :) siap ada bookmark wau (untuk daku baca Twilight Saga berulang kali... dan ... pasu cute.. sebagai paper holder.. :)

dan last but not least....

4. Award dari CY 3.5

tq Cik Yan... :)

alhamdulillah.... :)

post signature

13 comments:

Mommy Lyna said...

wah banyaknya memang! eh menang!

zu mmg muka rezeki la hehehe

mama | sarah | syimir said...

syoknyaaaa zu, byk dapat hadiah ye... tahniah!kesungguhan dan kerajinan awak ber"blog" mendatangkan hasil... :)

Zuhaini said...

Mommy Lyna:
hehe.. alhamdulillah.. muka rezeki..? ye ke..? rezeki alia kot.. :)

mama sara syimir:
syok... :) alhamdulillah... luck kot! :)

azzamoro said...

bestnyer.. banyak hadiah.. murah rezeki la..:)

Anonymous said...

best tu...mmg murah rezeki zu ;)

♥Hernee Nazir♥ said...

wah..murh rzki..

precious innocent said...

yg dr cute lil diary tu cute giler aaa... comel!!!

congrate zu...

-mama emma®-

Siti @ nurie said...

alahai...rajinnyer masuk contest..menang lak tu..hu hu hu..tahniah tahniah

MAMASYAZA said...

wahhh bestnye dpt byk hadiah...mesti sronok...tahniah..tahniah

MiszMama@Haslinda said...

excuse me..tumpang lalu. Nak interprem sikit!!!hehehe

watie said...

salam..

waa bestnye manyak dapat hadiah.. award pun dapat.. tahniah :)

Zuhaini said...

to all:
thank you.. alhamdulillah... bak kata orang, rezeki anak.. aahahahah :)

Nurhayati said...

sudi2 la terima pemberian yang tak seberapa tu.. sbg tanda persahabatan kita :)

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)