Pages

Search This Blog

Thank you, Nuffnang!

Salam...

It's 1.00 am rite now. And i'm still here. Blogging! :) ingat nak buat kerja sedikit.. but what the heck! :p

ok, here's the story...

Do you still remember this entry ..?

Well, it turned out that.. i won a pair of free tickets!

(oh.. saja di-blur- sebab x da apa yang menarik untuk dibaca...)

So, after Magrib prayer, we (Ayah Alia, Alia and me!) went to One Utama.

We arrived there around 8 pm. (yup, thanks to DUKE!) :)

So we walked around... and grab some food (oh, we had our dinner at 6pm).. but we managed to buy some nuggets and fries as our movie snacks! haha..

(while waiting for the nuggets to be ready)

We collected our tickets at 8.30 pm

The show was at 9 pm, so kami pun jalan-jalan some more..

Suddenly, ALia said : "Nak.. Nak.. Nak.." and pointed at...


.

.


Benda alah gerak-gerak!

Aduhai.. not again!

But i remained calm and steady! (chewah..)

I took her and put her inside the red thingy..

And surprisingly, she was enjoying the toy! (err... can we consider it a toy..? or is it a vehicle...??? ) she was playing as if she was driving.. holding the stearing.. turn it to the left and right.. wah.. sudah advance anak ibu ni!

Then, around 9 pm, we entered the cinema.. oh, we were so sombong.. x sempat nak mingle around with other bloggers.. oh, sorry ya! maybe next time! *wink* ;)

Alhamdulillah.. the quality of the movie is so good! macam tengok DVD! (u all perasan tak, sometimes when we watch the movie at cinema, selalu ada 'semut'.. atau sometimes x sharp!) but this one, sangat cantik maaa! :)

But.. it has no malay subtitle.. (that really put my hubby to sleep!) hahaha :)

all in all, the Ghosts of the Girlfriends Past is really funny.. and i simply love it!

Last but not least,

I love u, Nuffnang! :)

thank you very much!

**Alia behaved all the time.. alhamdulillah! :) First half of the movie, she kept eating the fries and the nuggets, while during the second half, she was already asleep... :)

post signature

Post a Comment

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) celebrations (57) hickups (57) contest (49) info (40) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) breastfeeding (20) shopping (20) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) ramadhan (11) 4 bulan (10) sembang kosong (10) tips (10) advertorial (9) new gadget (9) review (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) shaklee (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) kuruskan badan (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) kurus dengan cepat (4) kurus selepas bersalin (4) macam mana nak kurus (4) masak-masak (4) petua kuruskan badan (4) produk kuruskan badan (4) set kulit cantik (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) esp (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) kurus dengan berkesan (3) kurus tanpa lapar (3) money (3) set kurus (3) tadika alia (3) vitalea (3) vitamin (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) alfalfa (2) ask me (2) atasi kulit kusam (2) b complex (2) baju baby (2) baju saya (2) cara banyakkan susu ibu (2) cara tambah susu badan (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) family (2) filem (2) habbits (2) kanak-kanak (2) kembalikan kulit berseri (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) perut kempis (2) petua tambah susu badan (2) pinggang ramping (2) rambut gugur (2) sembelit (2) survey (2) tambah berat badan (2) tambah susu (2) the look (2) tips tambah susu badan (2) twilight (2) vitamin kanak-kanak (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) vitamin untuk subur (2) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi rambut gugur (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) collagen powder (1) collagen powder shaklee (1) confinement (1) darah tinggi (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) gla complex (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kencing manis (1) keputihan (1) kesihatan (1) kesuburan (1) khasiat (1) kolesterol tinggi (1) langkah atasi (1) lawas (1) learning (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) masalah rambut (1) meal shakes (1) menyusukan anak (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) nutriferon (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) performance drink (1) perkumuhan (1) pil tambah susu badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) promo (1) promosi (1) promosi esp shaklee (1) rahsia kulit cantik (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) set D (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) shaklee promotion (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) suami isteri (1) susu protein shaklee (1) tambah selera makan (1) tips kurus (1) update (1) video (1) vita-C (1) vitamin suami isteri (1) vitamin tambah sperma (1) vitamin untuk lelaki (1) vitamin untuk wanita (1) wajah berseri (1) wajah kusam (1) wean off (1) weight gain (1)