Pages

Search This Blog

Tired!

Salam..

I'm so tired..

And sleepy..

yang kelakar was this evening, when we had our lunch, (yep, lunch at 6.00 pm!)..

Ada satu menu, Mee Bungkus!

By the name of it, i know, u can guess what it is..

Anyway, here it is!


Mee Bungkus!

(mee yang dibungkus telur!)

signing off,

A tired mom

Holliday Villa Hotel,

Alor Setar, Kedah.

*Sorry for the unreplied comments.. tak larat sangat.. nanti saya jawab all ur comments ya! tq...

post signature

13 comments:

iena hamdi said...

nampak mcm sedap

danial said...

ye betul
nampak macam sedap
rasa dia macam mana?
ada kat kedah je ke?

reena said...

eh...eh..tak penah mkn lgk mee bungkus.... beli kat ne nih yang??

kakyong said...

ohhh, ade yer mee bungkus...
mcam best jer.. kuah dia tu rasa apa?

:: vErde+hAzizi :: said...

time tgk mee bungkus nie...
setahu i nasi pattaya tue yg bungkus2 camni

MAMASYAZA said...

nampak cam sedap ni...ada kat holiday villa aje ka????

Nanak said...

mcm sedap je..

Siti @ nurie said...

adeh...nampak sedap je....ish..lapo lak pepagi ni,...

♥Hernee Nazir♥ said...

cam sdap kan..xpnah rase pn..

Zuhaini said...

iena hamdi:
hihi.. itu kawan saya punya makanan.. so x tau la sedap ke tak.. haha :)

danial:
tak tau rasa mcm mana.. entah la kek, di kedah ni baru jumpa mee gini.. hihi :)

reena:
kat medan selera mana tah di Alor star ni.. :)

kak yong:
ada..! tak tau rasa apa.. huhu :(

verde:
kelakar kan..? tu lah, saya pun ingtkan ada nasi pattaya je! ada juga mee pataya! hihi..

MAMASYAZA:
oh, saya beli di medan selera.. :)

Nanak:
nampak sedap, kan..? hihi :)

siti:
hihi.. sian.. sorry.. gi la makan! :)

Hernee:
hihi.. saya pun agak2 mee ni sedap! :)

zailamohamad said...

nampak macam sedap jer

Zuhaini said...

zaila:
hihi.. mcm sedap, kan..? :) hihihihi...

p-na mama oja said...

mcam sedap tp betulkah sedap zu??

sila kc tempat dimana, nnti balik kg bolehlah saya terjah mencuba..hihih

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)