Pages

Search This Blog

Top 10 Keyword Search at My-Alia.com

Salam...

Well, salah satu kegemaran ibu alia ialah check earning Nuffnang.

Walaupun tidak banyak, but sometimes saya selalu klik pada Analytics dan klik pada Community. That way, saya boleh lihat siapa Nuffnanger yang menjengah blog saya (walaupun tidak meninggalkan sebarang jejak.. hihi) :)

Anyway, satu lagi yang saya suka check adalah keywords!

Macam-macam ada!

So, oleh kerana from time to time ada beberapa keyword yang saya rasa tidak masuk akal, tapi mereka end up di My-ALia.com, saya save page tersebut..

Maka, terhasil lah TOP 10 KEYWORD SEARCH AT MY-ALIA.COM! :)

**list adalah ikut suka hati saya.. :)

10.trymasak.my ~oh.. saya tak reti masak! maaf!

9. cara mencuri di barn buddy di facebook ~mak ai.. saya yang ajar, kah..? hihi.. :)

8. Malaysia lip ice winners 12 finalist berjaya times square ~hehe.. saya tak tahu pun ada contest ini.. :)

7. Dos pengambilan panadol untuk wanita hamil ~ mak ai.. saya tak bagi apa-apa info tau! karang naya baby dalam tummy tu! :(

6. omcorp sdn. bhd. bukit angkat kajang dew fresh ~err.. apa ni..? Amcorp Mall saya tau la! :)

5. Nur kasih kesudahan ~maaf ya, saya tengok Nur Kasih pun tidak! mana nak tahu ending dia..? :)

4. Perbezaan tesco dan giant ~haha.. please ya, saya x da kerja nak banding harga dua-dua supermarket tu! (kalau harga Huggies, saya tau la.. haha) :)

3.Bapaku pulang dari kota... bla.. bla.. ~wah.. satu whole song! :) rajinnya cari.. cari mp3, kah..?

2. beli milo 3 in 1 online ~erk.. ada ka such thing..? :)

1. Jurutera organ ~ erk! :)

sudah siap! :) funny how they landed here....

post signature

Post a Comment

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)