Pages

Search This Blog

Top 10 Keyword Search at My-Alia.com

Salam...

Well, salah satu kegemaran ibu alia ialah check earning Nuffnang.

Walaupun tidak banyak, but sometimes saya selalu klik pada Analytics dan klik pada Community. That way, saya boleh lihat siapa Nuffnanger yang menjengah blog saya (walaupun tidak meninggalkan sebarang jejak.. hihi) :)

Anyway, satu lagi yang saya suka check adalah keywords!

Macam-macam ada!

So, oleh kerana from time to time ada beberapa keyword yang saya rasa tidak masuk akal, tapi mereka end up di My-ALia.com, saya save page tersebut..

Maka, terhasil lah TOP 10 KEYWORD SEARCH AT MY-ALIA.COM! :)

**list adalah ikut suka hati saya.. :)

10.trymasak.my ~oh.. saya tak reti masak! maaf!

9. cara mencuri di barn buddy di facebook ~mak ai.. saya yang ajar, kah..? hihi.. :)

8. Malaysia lip ice winners 12 finalist berjaya times square ~hehe.. saya tak tahu pun ada contest ini.. :)

7. Dos pengambilan panadol untuk wanita hamil ~ mak ai.. saya tak bagi apa-apa info tau! karang naya baby dalam tummy tu! :(

6. omcorp sdn. bhd. bukit angkat kajang dew fresh ~err.. apa ni..? Amcorp Mall saya tau la! :)

5. Nur kasih kesudahan ~maaf ya, saya tengok Nur Kasih pun tidak! mana nak tahu ending dia..? :)

4. Perbezaan tesco dan giant ~haha.. please ya, saya x da kerja nak banding harga dua-dua supermarket tu! (kalau harga Huggies, saya tau la.. haha) :)

3.Bapaku pulang dari kota... bla.. bla.. ~wah.. satu whole song! :) rajinnya cari.. cari mp3, kah..?

2. beli milo 3 in 1 online ~erk.. ada ka such thing..? :)

1. Jurutera organ ~ erk! :)

sudah siap! :) funny how they landed here....

post signature

14 comments:

Nurhayati said...

macam2 keywords ada dlm tu.. geli hati pun ada hihih.. yati nye takde pun keyword cam tu.. tak femes dan informatif blog aku tu..hahah

eedany said...

tergelak saya baca yang no. 3. Panjangnya lirik...

serious...gelak besaw! ekekeke.

!Nt4N said...

yg paling kelakar ialah lirik lagu "bapaku pulang dari kota"..siap ada "pon pon pon.."

eh betul la kalo kita klik ad kat blog kita nnt pulangannya lumayan..i pun dapat gak tiap2 minggu..thx ibu alia :)

Anonymous said...

mcm2 keyword lak ada..hehehe

MiszMama@Haslinda said...

BTW, kite penah gak search sumting kat google, surprised tau! blog my-alia antara yg appear kat result eventhough yg kite google takde kene mengena ngan ape yg kite nak search.. baik bagitau zuhaini, ade affair ape2 ke ngan CEO google ni sampai blog ni antara yang peveret link kat google. hehehe

::Umi Sufira:: said...

kehkehkeh...macam2 kan...menarik tuh!maknanya zuhaini punya n3 pun sangat2 variasi;)

precious innocent said...

ape kebendenye jurutera organ tu?? lawak seh!!!!

-mama emma®-

danial said...

ini tak ada kena mengena dengan search engine
cuma saja saja nak berlagak dengan de
ehmm ehmmm
saya dah jadi top commentator semula
jangan jeles ya
pegi camping kat ulu ulu dunia sengap sengap ya
masak sedap-sedap kat anak murid
wakakakak

Zuhaini said...

Nurhayati:
hihi.. ok la tak dak benda ngarut2 gitu.. sometimes kita kesian, lain dicarinya, lain yang dia dapat (blog yg dia end up!) :) tak femes apanya.. apa la sangat blog kita kalau nak compare dengan mama zara punya.. :)

eedany:
gigih dia cari lagu tu! hihi :)

intan:
hehe.. kelakar kan..? :)
ye, mmg pun.. cuma kalau boleh jangan obvious sangat la, kang kena blacklist pulak.. hiihihi :)

honeylanz:
dah kata dah.. macam-macam ada! :)

miszmama:
ahaha.. ya ka..? mana ada affair! hihi.. dia pening kot.. :)
**kalau nak tau pasal Search Optimization, sila ke mysuperkids.net. ada explanation... :)

umi sufira:
hihi.. mana ada variasi! sesetengah tu mana ada saya cerita pun pasal tu.. hihi :)

mama emma:
erm.. pakar bedah kot..? hihi..

danial:
hihi.. biar dia jeles! :)
erm.. nak lagi ke top commentator punya contest..? :)

sya said...

hahaha.. kelako le..
tapi, memang...
bila tengok keyword diorang boleh sampai ke blog kita ni boleh buat ketawa mengekeh2... heheheh

Mommy Lyna said...

Kalo blog pakai hosting Blogger.com mmg senang nak dpt index. Blogger.com kan Google punya. Hehe.

Zuhaini said...

sya:
memang kelakar.. :) hihi...

Mommy Lyna:
yup! saya pun ada diberitahu gitu.. :)

Yan said...

kitepun ske gak tgk ape yg orang selalu search... hehehe.. mcam2..

Zuhaini said...

Yan:
kan...? kelakar! :)

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)