Pages

Search This Blog

Weird Syndrome

Salam..

Yup. I'm having a weird syndrome again.. :(

I am so kecik hati and sad coz my boss against the idea of me going out for an outstation (for a week in Kedah).. :(

Actually pikir-pikir balik, it has been 2 years and a half since i last went for an outstation. :(

Yup. Sejak Alia inside my tummy.

And now we are going to have an exhibition outside KL, and i am so eager to join! aduhai.. meroyan la pulak!

But my boss kata i had to stay here.. send somebody else!

aduhai.... i'm so... frustrated.. :(

post signature

7 comments:

knv said...

face him and tell him what you feel. no harm.

:D

Anonymous said...

hmm..mn tau pas ni zu ke tmpt yg lg best..aussie lg ke??? jgn berkecil ati..alia lg sedih if ibu tinggal dia seminggu

CY3.5 said...

yep.. bagitau la.. "saya dah lama tak pi kedah boss. saya nak tengok padi menguning.. " ngee..

buat lawak plak CY ni.. cepuk kang!

precious innocent said...

pikir +ve zu. dia pikir kang kalau zu p, sapa lak nak jaga parents zu..

-mama emma-

Intan mama Ammar said...

mungkinkah boss sgt memerlukan anda di kl sebab anda pekerja cemerlang?

Zuhaini said...

knv:
i sent her sms-es (bcoz she's on leave..)

honeylanz:
hihi.. aussie..? uih.. jangan! H1N1 tu! :) anyway, Alia saya rasa in good hands.. :)

CY:
hihi.. betul juga tu.. boleh diterima! hahah.. :)

mama emma:
oh, tak lah.. dia suh stay sebab senang dia nak bagi kerja.. haha :)

intan:
hihi.. x da maknanya! hihih.. x la intan.. sapa lah kita.. :)

danial said...

i guess that's why Bapak suruh ani ambik promotion dulu tu kot...

heheh.. how about taking master? then pegi le mana nak pegi...kita tengaok apa akan jadi...hihihi

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)