Pages

Search This Blog

Anak Daraku....

.... sudah pandai posing!

Thanks Acu for capturing this moment! :)post signature

17 comments:

Anonymous said...

cutenye alia!!

Hanna said...

cantiknya alia..mcm supermodel gitu!

Abrahyn said...

laaahhhaiii..comelnyer Alia nih...raya nanti dtg umah auntie ye... :D

Zuhaini said...

honeylanz:
tq! :)

hanna:
hihi... tu pun pakai spek itam pinjam! tak bayar pun tu.. masih ada tag! :)

abrahyn:
hihi.. tq aunty! insya allah.. kalau ada kelapangan... :)

eedany said...

eeeiiii alia sangat cute!
auntie geget kang baru tau...hehe.

main2 jer alia jangan marah auntie tawww..

:)

reena said...

eeee.... kiutnye dia... kiss satu kali ahaks...

ZuH@iLieY said...

comey yaya...
macam de kecomelannya....
hahhahah

DYLA said...

cutenya tul anak dara sorang ni,

Nurhayati said...

comel gile Alia posing ar... tangkap cintan sama lu ;)

danial said...

oh my god!!
my niece is so besar already
dah nak jadi anak dara!!!!

♥Hernee Nazir♥ said...

comey nye alia..

aCu said...

bayar ar royalti~ haha

♥iqah♥ said...

kak ani.
cOmel btl alia nih.
nnt dh bsr mst rmai laki2 trpikat.
ngee.
=))~

MeL said...

sweetnye alia..:)

p/s : da 3hari try msk blog, xboleh..arini br boleh huhu

MeL said...

sweetnye alia..:)

p/s : da 3hari try msk blog, xboleh..arini br boleh huhu

Intan @ mama ammar said...

huhu. apekah? alia sudah pandai posing!!! Wafiy nak tgk camera sikit punya susah. Apatah lagi nak posing
!!! cayalah.

Zuhaini said...

eedany:
hihi.. tq aunty! x marah la.. :)

reena:
tq.. tq... alia kiss balik kat aunty! :) muah!

zuhailiey:
uih.. ada org masuk bakul angkat sendiri! amik.. amik... hihi..

DYLA:
hihi.. tq.. ala, macam inas jugak comelnya.. :)

Nurhayati:
tangkap cintan..? hihi.. :) nanti zara besar sikit alia ajar posing ya! :)

danial:
anak dara... kan..? macam da besar!

hernee:
tq... :)

aCu:
la... nak gak ke..? :)

iqah:
tq.. :) hihi.. ye ke..? macam makcik dia juga la.. :)

MeL:
tq... 3 hari..? internet down ke..? siannya...

Intan:
err... ni kebetulan je dia posing.. entah apa angin dia time nih.. :)

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)