Pages

Search This Blog

Budak yang comel..

Salam..

actually subject email itu adalah:

Budak perempuan berumur 2 tahun menjawab pertanya tentang Islam

(i'm sure u guys pun dapat, kan..?)

so saya tertarik, dan klik pada video tersebut..

inilah ia!


saya sungguh tertarik dengan kecomelan budak ini... teringat pada ALia... hihi :)

post signature

8 comments:

::Umi Sufira:: said...

Ya Allah...
1) Budak ini sangat bijak
2) Pengetahuannya sangat banyak
3) Dia sangat comel..

terpaku diriku ini...

Anonymous said...

mmg comel n bijak!!

:: vErde+hAzizi :: said...

salam...
hey babe...

Mr.Doc & I wish U & Family Salam Ramadhan Al-Mubarak...

semoga Ramadhan kali ini memberi seribu keberkatan :D

Drama Mama said...

Salam kenal.

oh dah penah tengok ni. memang bijak, comel ja dia jawab tu semua. Sejuk perut mengandung dapat anak macam ni kan. ;-)

Zuhaini said...

umi sufira:
kan...? bijak dan comel! eee... cutenye!

honeylanz:
ye.. sama lah.. saya pun rasa dia comel dan bijak! ;)

verde:
tq! same to u! ;) amin...

Drama mama:
oh, sangat comel kan..? :D sejuk perut mak dia.. :)

NadiahKhair said...

Zu,
tang mata die ada rupe alia. Comel ya amats!!

Selamat berpuasa dr nad sekeluarga.

kisses for alia. muah!

aCu said...

cumel mcm saye~

Zuhaini said...

Nadiah:
oh.. tang mata ya..? saya pun x perasan! hihi..
tq! same to u! :)

aCu:
hahahah.. perasan! :D

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)