Pages

Search This Blog

Dah!

Salam....

Kali ini saya hendak bercerita tentang si comel Alia.. :)

Sekiranya kita bertanya pada Alia:

Alia dah makan..?

automatik dia akan jawab "Dah!" (eventho dia belum makan..)

dan lain-lain soalan..

macam

Alia dah minum..?

"Dah!"

hihi...

anyway, enjoy! :)

ini adalah video saya record semalam.. alia sedang makan mee bandung! ;)

**danial sure akan suruh ibu dia play banyak-banyak kali nih.. haha :)

post signature

7 comments:

Anonymous said...

alahai pandainye alia suap mee. alia nampak besar dr ery. berapa dah berat dia skrg? ery 11.8kg

treasurekeeper said...

alahai multitasking nye si comey alia nih..sambil mulut penuh jwb soalan boleh gak tolong mama dia mengemas ye??

tu dah menunjukkan ciri anak yg baik tu..good girl alia!!! :)

-hajar

precious innocent said...

eee... pinggan ijo alia sama dgn ryan punye la.

-mama emma®-

lanaeiydz said...

cedapnyeerr dia mamam.. nak citit leh x alia..??

DeLLa said...

wah..makin cumel la alia....

Zuhaini said...

honeylanz:
hihi.. da besar, kan..? :)
x berat mana pun.. dalam 10.8 ke 11.0 kg je! :)

hajar:
hihi.. tolong ke main tu..? hihi.. entah la.. tiba-tiba je dia pungut plastik tu, dia kata buah! mana ada buah! hihi.. :)

mama emma:
sama ya..? taste kita sama la ryan! (alia kenyit mata.. hihi) ;)

lanaeiydz:
sedap! meh la datang! leh kita makan sama2! :)

Della:
hihi.. tq aunty! :)

danial said...

hihi
comelnya dia cakap dah...

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)