Pages

Search This Blog

Hujan

Salam...

Pagi ini hujan lagi.. petang semalam pun hujan.. petang kelmarin juga hujan!

(gambar ihsan Mr Google..)

oh.. begitu terasa sekali effect Global Warming.. :(

hujan pun sudah tidak menentu..

kalau lah saya jadi peniaga di Bazar Ramadhan,

sure saya kesian pada saya sendiri.. huhu :(

ok lah.. take care! hujan-hujan ni jalan licin.. bahaya! ;)

sekian sahaja entry yang tidak seberapa mengenai hujan.. :)

post signature

8 comments:

Siti @ nurie said...

memamgkan...akak siti yg niaga bazar, cm nak tarik diri je...putus asa bila tgok lauk pauk tak habis dijual...hmmm, cuaca cuaca cuaca

azzamoro said...

ape jadik ek dengan lauk2 yang tak abeh kat pasar ramadhan tu..huhu. jgn dia jual balik esok hari sudahla..

Anonymous said...

sejuk hujan tido lena sampai terlepas sahur hr ni!

mama | sarah | syimir said...

betul zu, mmg kesian sgt kat peniaga2 kat bazar/pasar ramadhan...ngan barang2+kanopi kecilnya ditiup angin kencang...dugaannn...

Nurhayati said...

ye pagi ni ujan lebat dari umah sampai ke opis.. bila ujan byk jalan jem huhuhu

sian peniaga bazar ramadhan kan.. kureng customer..

yaya said...

tapi hujan ni buat saya jadi cepat lapar....

Ina Hashim said...

alhamdulillah...kita berpuasa dlm keadaan yg sungguh nyaman...syukur Ya Allah

Zuhaini said...

Siti:
oh.. kesiannya.. tu lah, saya bayangkan kalau saya di tempat mereka, sure saya frust.. huhu :(

azzamoro:
oh tak tahu lah.. saya bayangkan mungkin mereka sedekah di mesjid kot (untuk moreh, lepas terawih..)

honeylanz:
a ah.. saya pun liat pagi tadi nak bangun.. hihi :)

mama sarah syimir:
kesian kan..? tu lah, nak cari sesuap nasi.. huhu :(

Nurhayti:
oh, alhamdulillah kami sejak ada DUKE ni memang jarang jem lah! :)
yup.. kesian peniaga Bazar Ramadhan.. :(

yaya:
hihi.. ye, samalah kita! ;)

Ina Hashim:
syukur, alhamdulillah... ada hikmah tu! :)

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)