Pages

Search This Blog

I'm not feeling well..

Salam..

Well, Since yesterday until the end of this week, we (the staffs) are to attend a short course ~ here, at the National Science Centre.

But here's the catch! the speaker is from UK.. uhuk.. uhuk..

yes, i got home yesterday, and suddenly i was down with fever.. and some cough!

aduhai..

I just hope it's not the scary H1N1! yikes!

Maybe i was just too tired. that's all! :)

anyway, i already swallow 2 tablets of Paracetamol.. and i also bought 2 boxes (of 12 lozenges) of Strepsils!

this morning, the session will be a Field Trip to National Museum, so i'll see how i'm doing at tha time.. if it gets any worse, then i'll go to the hospital.. ;)

~ alia.. ~

toodles! :)

take care.. wassalam..

post signature

17 comments:

:: vErde+hAzizi :: said...

erks...u take care babe...
yeah take panadol tgk kalo tak surut jugak g trus hospital for screening k...insyaallah ok

Emilia said...

alahai siannye... semoga cpt sembuh, take care ok

mamaFaiz said...

wishing u the best of health k. semoga cepat sembuh! :p

::Umi Sufira:: said...

Get well soon!

Intan @ mama ammar said...

take good care ya? and pray it's not IT!

NaDiaH SiDeK said...

gi klinik la...

Siti @ nurie said...

tgh musim demamlah zuhaini..anak siti pun tak sihat...risau gak..sbb penyakit H1N1 tu dah mula merebak di johor ni...hati2 jelah...take care okies

MAMASYAZA said...

semoga cepat sembuh...sekrg ni mmg kalo demam+sesema ckit2 pun kita dah jadi risau semacam

Nurhayati said...

moga cepat sembuh.. skang ni musim kan...ramai tak sihat huhu.. take care =)

danial said...

kalau bersin atau batuk, tutup mulut tau...jangan dekat2 dgn yaya...
kalu ada mask , pakai la kat umah...basuh tangan selalu...

MeL said...

me too da rs cm xsedap bdn ni.. ayways, get well soon ya!

mommylyssa said...

take care sweets!! kalau 3 hari demam tak baik, gi buat blood test!

mummysya said...

harap semuanya okay ya....

Anonymous said...

take care zu... faktor cuaca gak nih!! jerebu semacam je kan..

Noy said...

pregnant kot..:)

Ummi Salsabila said...

hah! peknen? hihi
get well soon yer..

mama | sarah | syimir said...

semoga cepat sembuh!

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)