Pages

Search This Blog

Kiss Kitak Thru The Phone!

Salam....

Ahaha.. baru seminggu duduk Kuching, but i sudah master a few words! bravo! ahahah..

anyway, semalam ada konsert, wah.. actually it was Malam Kebudayaan or something..

so ada satu group rapper ini, menyanyikan lagu

KISS KITAK THRU THE PHONE,

adaptasi dari Kiss Me Through The Phone,

"me" sepatutnya dalam bahasa sarawak kamek, kitak itu adalah kamu..

so, tak taulah, mungkin kamek tak sesuai kot untuk tajuk lagu tuh..

anyway, saya sudah jatuh hati dengan lagu ini.. (oh, the original version, of course!)

ahh..... *drooling* :)

enjoy!

~saya baru saja download MP3 nya, now nak transfer to my phone and make it my ringing tone! ;) *wink*

oh ya, kalau nak download, ini link nya... :)

-->>esok saya balik KL! bestnya... :D doakan saya selamat sampai ya! ;)

Nite y'all!

wassalam..

Room 1009,

Merdeka Palace,

Kuching

Sunday, 16 August 09, 11.50 pm

post signature

11 comments:

mc ta said...

bilalah kamek nak pi kuching gaks..mesti best kan? :-)
apa2 pun.moga selamat sampai .

Zuhaini said...

hihi.. bila-bila mai la.. bukan mahal pun! naik la air asia.. hihi.. :)
thank you.. amin.. :D

::Umi Sufira:: said...

selamat kembali ke KL!:) Safe journey..

ar.nie said...

Wahh, dah boleh "speaking" bahasa sana ya? ;)

Nurhayati said...

pasni cakap srawak laju la.. nasib kiss kitak..kalau kiss katak hahah.. gurau je :p

aCu said...

nak souvenir.

mummysya said...

kek lapissss jgn dilupa.....

Anonymous said...

wow...bgs kitak tok..cepat ada jak pandei kelaka swk koh. huhu

ML said...

Kamek tok rindu dgn Sarawak. Sia sekda jem mcm sitok, nang buat mek stres jak.

MeL said...

bahasa sarawak senang nk belajar..i ramai kwn2 org s'wak, klu hari2 lpk ngn drg, in one week da bole ckp bahasa s'rawak hehe..

Zuhaini said...

umi sufira:
tq! amin..

ar.nie:
ahahah.. ala, baru dua tiga patah je! :)

NurhayatI:
hhihi.. tak kot.. dah duduk KL ni, alamat lupa la semua yg dah belajar tu! hihi :)
-nasib baik tak katak.. hahah :D

acu:
key chain ada la! buleh..? :)

mummysya:
oh, itu sudah pasti! ;)

mybreakfastclub:
kamek bagus?! tq! ;)

ML:
a ah.. sitok sik ada jem! :)

MeL:
oh, saya ada sorang dua je member sarawak.. itu pun depa x cakap sarawak.. tu yg x tau tu.. hihi.. :)
wah.. seminggu! cepat tu! ;)

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)