Pages

Search This Blog

Merudum..

Salam...

Apa yang merudum..? well, ibu alia punya enthusiast in participating dalam contests.. itu yg merudum..

entah kenapa.. (mungkin sebab terlalu asyik dengan Facebook...? atau dengan Mafia Wars..? :) )

so, kesimpulannya ibu alia sememangnya tengahtiada mood untuk menyertai mana-mana contest..

(angin malas suda datang! hihi)

**kepada sesiapa yang masih rajin, ada banyak contest:

-contest Ibu Addin & Nasa (yang akan start 5 Ogos ini..)

-contest Mom Bloggers Planet

dan beberapa lagi lah..

good luck kepada sesiapa yg nak mencuba! ;)

saya.. erm.. nanti lah dulu... :)

post signature

9 comments:

Nurhayati said...

yati dari dulu sampai skang..malas nak masuk contest.. uols ni gigih tul..bagus =)

precious innocent said...

best ke main mafia wars tu zu? akak takut addicted je...... :D

-mama emma®-

azzamoro said...

kite lak dah agak kurang masa nak join contest2 ni. pulak tu selalu terlepas date..hehe

miezaniera said...

ye la best mafia wars tu? teringin gak nak main tp tk reti hehe..;D

yaya said...

wah jangan merundum, usaha tangga kejayaan!

zailamohamad said...

Zaila xpernah participate pon mana2 online contest..raser macam xder chance jer nak menang pasai depa hebat2 blake;p tapi pasni xtau r kot2 terbukak hati nak join;-)

MiszMama@Haslinda said...

sonot jugak join kontes..tapi lg sonot kalu menang. tapi xsemua kontes dpt join, tgk pade tuan punye yg available.

Anonymous said...

dah brp ramai geng mafia?? hehehe..kami baru 105...huhuuu..nk attack org pun x brp nk power lg kan...at least kena ada 500++ br besh kan???

Zuhaini said...

Nurhayati:
oh.. saja je, kadang2 time rajin, masuk la.. :)

mama emma:
best! :) addicted..? tak lah.. biasa je.. :)

azzamoro:
oh.. yup. perasan gak tu, u selalu juga masuk contest kan..? :) selalu menang pulak tu! hihi.. :) masuk la lagi.. banyak lagi nih..

miezaniera:
best! :) cuba la.. :)

yaya:
hihi... dah x larat nak berusaha! :( nanti la.. tunggu mood sampai..

zaila:
oh.. gitu ke..? cuba je! kot2 ada rezeki! :)

miszmama:
a ah.. sometimes kalau x free, mmg payah nak join! :)

honeylanz:
mak ai.. 105! saya jauh lagi.. baru 27! hihi :)

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)