Pages

Search This Blog

My New Shoes!

Salam...

Yup. di sini kami duk berulang alik dari hotel ke Kompleks Pelancongan Sarawak.. sampai capek! hihi..

so daku pun membeli sepasang kasut.

POWER!

so dapat agak la kan, it's some sort of running shoes. tapi tak tebal sangat.. maybe for walking purpose..

anyway, it really is very comfortale! ;) and it's only RM 49.90!

i think it will be my raya shoes too! hihi... jimat, jangan x jimat! ;)

post signature

14 comments:

sujaihah said...

nak pinjam boleh....heheh

nampak selesa la

suealeen said...

comel la kasut... kat semenanjung ni ada ke?

Jade said...

ekonomi skrg taidak mengizinkan so berjimat adalah yg paling bagus.. hehehe

aCu said...

nak kasut raye gak!

Zuhaini said...

sujaihah:
boleh.. sila lah.. :) mmg selesa! (untuk tugasan yg memerlukan banyak berjalan.. hihi)

suealeen:
hihi.. ada la kot.. saya beli di BATA.. :)

Jade:
hihi.. elok la tu.. :) saya beli sebab banyak berjalan kat sini.. hihi :)

Acu:
nak..? jom shopping! ;)

DYLA said...

nampak comfy sgt kasut tu... & price is really good.

Nanak said...

ya, silakan berjimat ye..hehe..
dah lama tak beli heels..hjg bln ni kot..hehee

Zuhaini said...

DYLA:
a ah.. selesa! :) sesuai la kalau banyak berjalan.. huhu :)

Nanak:
hihi.. ya.. akan kuingat itu! hihi..
oh, saya pun dah lama x beli heels.. duk beli kasut kasual je.. :)
**uiks.. ujung bulan ni..? jom la berjimat! hihi.. :)

isz_3707 said...

dulu saya bukan peminat kasut tetapi skang sudah jadi peminat kasut.
dulu saya pencinta heels tapi skang heels xmampu menaikkan nafsu saya.

adakah saya menjawab soalan? TIDAK!

kasut itu comel ;)

eedany said...

kasut tu memang selesa untuk pakai berjalan.

memang power!

:)

Zuhaini said...

isz:
ahahah... boleh la.. ada bayang-bayang di situ.. :)

eedany:
oh, sangat selesa! ;)

Intan @ mama ammar said...

i like the design! ni takyah pakai stokin kat dalam kan? sebab dalamdia mcm kain tu..

Zuhaini said...

intan:
erm.. ntah la, saya mmg pemakai stokin yg tegar, so saya tetap pakai walau dengan kasut apa pun! hiihi :)

Nurhayati said...

cantiknye... suka la.. tgk kasut ni dah sama cam kasut nike ku la.. seyes sama..kaler ape ni?

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)