Pages

Search This Blog

A new day!


Salam...

And i'm back in the office! ;)

had a blast with Alia yesterday,... entah apa-apa tah dia ajak kita main..

when i ask her:

"Ibu mana..?"

guess what? turned out, selama saya keluar outstation, rupa-rupanya kalau kita tanya alia soalan tu, dia akan..

.

.

tunjuk gambar (konvo) saya yang tergantung on the wall di living room tu.. hihi..

kelakar la alia nih.. :)

post signature

8 comments:

Anonymous said...

zu.. has pun dah masuk opis hr ni... x leh extend cuti sbb esok meeting!!..hehhe

Intan @ mama ammar said...

Wecome back!! Patutla pagi2 dah Fb... hehe

mama | sarah | syimir said...

alamak...sooo cuteee la alia...paham dah dia gambo ibu kesayangan dia la tu yg tergantung...

Zuhaini said...

honeylanz:
oh, siannya.. saya kalau nak cuti boleh je! tapi sayang cuti.. hihi :)

intan:
oh, biasa lah! ;)

mama sarah syimir:
hihi.. cute..? bagi saya, it was so funny! ah.. paham dah! ;)

Hanz said...

Hi,hi, Cute her mummy Alia ni, boleh menyamar jadi teenager lagi ni.. ngee :P

Zuhaini said...

hanz:
ahaha.. teenager..? uih.. jauh sangat tu.. ;)

sujaihah said...

ala ciannyer dia..rindu la tu

Zuhaini said...

sujaihah:
hihi.. sian kan.. a ah.. dah itu je gambo ibu dia yg ada.. hihi :)

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)