Pages

Search This Blog

Orphan

Salam....

As you all knew (oh, kalau anda rajin buka Nuffnang website, u'll know what i'm talking about!) ;) , Nuffnang organised a premiere screening of Orphan , and guess what...?

i was selected! ;)

so the show was supposed to be last night, at Midvalley.

but...

hmm...

when we got home, mr hubby gave me thousands of excuses...

(sebenarnya nak ke Midvalley tu, jam! massive traffic!)

and one of his excuses was:

sekarang kan dah kritikal H1N1... tak payah la tengok wayang, bahaya!

well, he got me! so kami pun menghabiskan masa malam semalam di rumah.... :)

sorry ya nuffnang.. lepas reda H1N1 nanti, saya masuk lagi contest! ;)

post signature

8 comments:

precious innocent said...

nie cite ape ek? cite hantu ke?? akak dah bkurun x tgk wayang... twilight yg dload hari tu pun x tgk lg...opss!!! hehe

-mama emma®-

My_Aqeelah said...

huhuhu excuse yang sama dari En.Suami. Dah lama gile tak tengok wayang tau..huk huk huk. Waaa nak pi GSC!!!

Nurhayati said...

takpe takpe.. pasni qada' balik semua yang tertunggak ngan hubby hihi

l@n@ said...

cite nih best ooo.. same la kite x dpt nk g tgk.. reason my hb lak.. 'ermm bwklah skali bb tu same2 msuk panggung...' abih tu camno...

Zuhaini said...

mama emma:
la.. x tgk lagi twilight tue..? tgk la, sure terpikat dengan edward cullen! hihi...
bukan citer hantu.. macam cerita budak kena rasuk (kot la..)

my-aqeelah:
hehe.. sama lak reason depa nih ya..? :) x pa la.. puasa sat.. nanti da reda, kita pakai tgk ya! ;)

nurhayati:
ye, qada' itu perlu! ;)

l@n@:
hehe.. oh, x pa, saya da bawak alia masuk wayang 2 kali, PASS! alhamdulillah.. :)

bspotgurl said...

Ni citer ala-ala hantu gak.. budak ni dorang ambik & jaga end up buat hal dengan segala mystery

Zuhaini said...

bspotgurl:
oh.. ya ka..? saya tgk trailer dia ja.. haha.. hihi.. takotnyer..! :)

agusted said...

ceritanya sangat best..
:)

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)