Pages

Search This Blog

Plan yang tidak menjadi... :(

Salam....

Biasalah..

sebagai manusia, kita hanya mampu merancang...

oh sedihnya.. isk..isk..

saya plan nak tengok Transformers : Revenge of the fallen hari ini.. (to be exact, pagi ini) :)

tapi malam semalam, my dad kata nak minta mr hubby bawa ke Jalan Raja Laut.. ada Akupuntur katanya..

dalam hati saya : "tak jadi la, nak tengok wayang nampaknya.."

tiba-tiba, mr hubby teringat sesuatu.. rupanya dia kata ada perhimpunan ISA.. so jalan semua tutup.. ada FRU bagai..

so, tak jadi nak berubat! (hehe... evil grin.. :) )

tup tup, pagi tadi, bangun pagi, my dad kata nak pergi juga, tapi petang.. dalam pukul 2 pm.

my heart sank.

aduhai...

so now (2.30 pm) saya sedang berkira-kira, adakah sempat untuk mr hubby pulang, dan saya kidnap beliau dan bawa alia pergi menonton Transformers..? hihi :)

**gambar hiasan (pic googled): Adik saya, Ika, suka tengok Transformers sebab hero dia (Shia La Beouf) cute!

key note: kalau x pergi hari ini, mungkin next week pula la kot.. haha :) esok saya kerja.. :(

post signature

7 comments:

mama | sarah | syimir said...

alamakkk...kidnap sekali la bapak zu ajak p tgk wayang..mesti happening..heheehe

Noy said...

Best tu Citer Transformer..Berbaloi $...Enjoy it (sooner or later)..:)

Anonymous said...

x pe next week ke. has kepenatan mengemas opis baru...penat. ber kotak2 documents...huhuhu
* jom vote for aeiry danish ;)

treasurekeeper said...

salam zuhaini..

hmm teruk gak lah pasal assembly ISA tu..my husband stuck kat jam more than 3 hrs dia ckp...plan nak gi PC fair ari ni pun terpaksa la dicancel..tak suke betul lah bila org buat kecoh camni..rasa cam tak aman je huhu..sama2lah kita buat back up plan lain lak huhu

NaDiaH SiDeK said...

hehe..sian dia. takpe la..next week blh gi

Emilia said...

alahai kesiannye...

Zuhaini said...

mama sarah syimir:
erk.. dengan my dad gi tgk wayang..? hihi... sian kat dia.. :)

Noy:
yup! sangat best! :)

honeylanz:
hihi.. org ada opis baru.. biasalah.. :) selamat mengemas! ;)

treasurekeeper:
mak ai.. 3 jam! siannya.. :( gi je Low Yatt! :)

nadiah:
oh, x payah kesian.. biasa je! anyway, dah tgk dah last night! hihi :)

Emilia:
hihi.. x yah kesian.. no big deal.. :) anyway, dah tgk dah malam tadi.. :)

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)