Pages

Search This Blog

Salam Ramadhan!

Salam...

Hari ini hari pertama berpuasa di Bulan Ramadhan..

SO, kami sekeluarga hendak mengucapkan:

~ibu alia dah lama x jenguk Photoshop.. so skill pun dah berkarat.. huhu :(

Salam Ramadhan buat semua kawan-kawan yang rajin menjenguk blog My-Alia ini!

Sama-samalah kita mengambil manfaat pada bulan yang penuh rahmat dan keberkatan ini! :)

amin...

**hari ini berbuka apa..? hihi :)

post signature

9 comments:

treasurekeeper said...

Salam Zuhaini..

Selamat menyambut Ramadhan & Selamat berpose di samping family tersayang..

-hajar

DYLA said...

alia nmpak dah big girl la dlm gambar tu..

Salam ramadhan buat zuhaini sefamili

Abrahyn said...

selamat berpuasa...tak sempat la nak jumpa u kat kuching ari tuh...takde no. nak calling2...btw u stay kat ne? i kat grand margherita...

kakyong said...

salam ramadhan ibu alia..

kakyong hari ni berbuka puasa dgn jiran sebelah.. heheh bawa badan jer.. tak masak pun...

NaDiaH SiDeK said...

slmt berpuasa zuhaini!

Anonymous said...

salam ramadhan jugak zu!
has msk gulai ikan merah, grg udang ber oat. dan x lupa kuih akok

MAMASYAZA said...

selamat berpuasa utk zu sekeluarga

Zuhaini said...

~hajar~
tq! same to u! :)

~DYLA~
hihi.. mmg da besar panjang da pun! :) tq! same to u!

~Abrahyn~
a ah la.. mmg x sempat pun.. :( next time la ye.. :D
saya duduk Merdeka Palace.. :)
Grand Margharita tu Grand sangat.. x mampu! hihi..

~kak yong~
salam ramadhan.. bestnyer! :D

~nadiah~
selamat berpuasa juga buat awak sekeluarga! :D

~honeylanz~
wah.. banyaknya masak! :) uih.. terernya masak akok!

~MAMASYAZA~
tq.. salam ramadhan buat keluarga kak juga! :)

::Umi Sufira:: said...

Salam Ramadhan buat Zuhaini sekeluarga..:)

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)