Pages

Search This Blog

Take Off!

Salam...

Insya allah my flight will be at 2.00 pm. today.

*pic by google..

Bye Alia.. take care.. jaga diri elok2 ya!

Ibu terchenta nak kena bertugas demi bangsa, agama dan negara! (fuh! sounds like a perajurit to me!)

anyway, normal stuffs macam baju, telekung, semua dah siap pack.

tinggal the H1N1 mask yang sekarang ini sedang laying around on my desk.

**alamak.. lupa pula nak bawa berus gigi, pencuci muka.. aiyark! :(

k la, got to go to an ATM, nak cucuk sikit buat bekalan di hari tua.. hahaha.. kang kebulur ibu alia.. ;)

post signature

9 comments:

treasurekeeper said...

nak gi mana tu?? kesian kat alia kena tinggal ek?? rindu la ibu dia nanti ...

-hajar

Intan @ mama ammar said...

believe it or not, wafiy pandai sebut satu perkara ke. Pandai=Dada. apekah?

Bahasanya memang tak boleh di fahamii.

ar.nie said...

Pakai mask selalu tau, especially kat airport tue. Cam ngeri jerrr...

p/s : Last week ambil maid kat KLIA. Ramai jerr org yg batuk tak hengat, tp, tak pakai mask pon. Takde awareness langsung laa diorang nie.

Zuhaini said...

hajar:
oh, x jauh mana pun.. sarawak je! hihi.. sian alia..

intan:
alahai.. comelnya wafiy! ;) ok la tu! hihi..

arnie:
a ah, insya allah.. takot!!!!

Hanna said...

ibu alia ni nk pegi mana?..alia tak nangis ke tu?..hehe..

azzamoro said...

semoga selamat pergi & selamat pulang..:)

l@n@ said...

cian alia kn tgl.. meh dtg umh aunti .. main2 dgn kak nurul..

treasurekeeper said...

oh..u gi my homestate ek?? kat ne?? kuching (my hometown) ke??
i miss kuching so much..

enjoy!!! :)

-hajar

Zuhaini said...

Hanna:
oh, ibu alia nak gi sarawak je.. :) alia x tau.. hihi.. kalau dia tau, sure nangis tuh! :(

azzamoro:
insya allah, amin.. tq! ;)

l@n@:
hihi.. susah2 je aunty nih.. thanks anyway.. terharu rasa.. :)

hajar:
oh, thanks! i hope i enjoy myself..
yup. kuching.. kampung hajar ka..? :) hihi... saya pun ada member dari kuching.. :)

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)