Pages

Search This Blog

Welcome, pretty baby!

Salam...

Presenting...

my latest anak buah! ahahaha :)


tada!

(adik danial)

comel kan..? oh, and it's a GIRL! ;) sepasang dah ni.. :) Alia punya adik later later lah.. haha

oh ya, kami x dapat ke Teluk intan coz my dad ada acupunture semalam, so macam mana nak pergi perak.. :(

anyway, baby alhamdulillah sihat, cuma sekarang ni baby dalam ward, ada kuning sikit dan g6pd. What the hell is that...? nanti saya google ya.. ;)

doakan baby sihat ya! tq! :)

post signature

14 comments:

mama | sarah | syimir said...

wahhh..comelnyaaa...tahniah, adalah geng baru alia n danial ye...bertambah bajet duit raya tahun ni :)

MeL said...

oh..nk cium sket! mesti wangiiiiii ;)

kakyong said...

tahniah.. dah selamat bersalin yer kakak nyer..
best kan baby baru.. fresh.. wangi...

jemput join contest kakyong..
http://kakyong72.blogspot.com/2009/08/contest-jom-main-air-bersama.html

Zuhaini said...

mama sarah syimir:
hihi.. a ah.. bertambah sorang geng alia! hihi :) oh, itu sudah pasti! :)

MeL:
oh, mesti wangi! :) budak pompuan, kan..? hihi :)

kak yong:
a ah, fresh from the oven! haha :)
ok, insya allah...

jua said...

bau wangi baby tu macam dah sampai kat rumai ler. heheh

jua said...

bau wangi baby tu macam dah sampai kat rumai ler. heheh

NadiahKhair said...

owh hidung! mancung!
bestnyeeee dpt baby nih. tapi kenangkan part dlm pantang. fuh! ngeri. kaedah family-planning yg sgt berkesan. hahahha.

p/s:mana adek alia nih? :D

Intan @ mama ammar said...

oh so cute! i love newborn so much! congrats kekna!

Azure said...

tomeii nya lahaiii

ada g6pd ke? takleh makan kacang parang la nih..

Zuhaini said...

jua:
ha.. ya ka..? sampai rumah sapa..? rumah kami ke rumah hang..? haha :)

Nadiah Khair:
hihi.. hang kan baru je dapat baby! ;)
alia punya adek..? err.... lari!!!!

intan:
comel kan..? geram tgk!

azure:
oh ya ka..? tu la, ada gak member bagitau, x leh makan sebarang.. sian dia.. :(

mayra_solace said...

zu,
waaa...sgt suci! I miss baby smell sooo much.. xsabar nk tunggu meletup yg ni hakhak!!

Zuhaini said...

mayra:
hihi.. insya allah, be patient.. x lama lagi je tu! ;) da ada nama anak..? :)

♥iqah♥ said...

akhirnya kte dpt jgk tgk baby gurl nih.
yeay !
mke sme ngn abg jul.
=))~

danial said...

terima kasih semua kepada makngah dan pembaca my-alia.com

sori lambat balas sebab tak perasan ada posting nih
hehehe
:D

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)