Pages

Search This Blog

Just a simple note..

Salam...

here's some simple notes i'd like to write down today...

-Yesterday we went for acupuncture (again..) same old story.. cucuk-cucuk.. cabut jarum, balik..


-One quick pose.. (i was wearing the whole set of SKIN FOOD for the first time ~ toner, cream, and foundation..) ok tak..?

-Alia's hair (her fringe) is getting longer. will ask my mom to cut it for Hari Raya..

ok la, that's it..

this evening i have a meeting to attend at Putrajaya.. ;)

Will get back to you after this!

8 comments:

Anonymous said...

iyela fringe alia dah nk masuk mata dah tuh..

Nurhayati said...

sangat licin kulitmu..cantikkkk
ni buat nak beli gak ni hehe

rambut alia dah panjang yer.. zara pun sama.. tapi taknak potong..sbb nak tunggu panjang pun berjanggut hehe

aCu said...

huh~ no wonder la smlm tgk kulit kakni mcm kakni pakai something~ haha

yaya said...

saya suka budak pompuan yg ade rambut fringe. cute!

kakyong said...

amboi, berseri2 wajah ibu alia..

jemput ke blog amik kad raya ya..

zailamohamad said...

comelnya alia..ameera lak bila kami nak potong rambut dia, dia tak kasi..susah tol!!

MeL said...

cantiklah ur skin, very smooth..alia pn comel tau. still chubby ape ;)

Zuhaini said...

honeylanz:
kan..? tu lah.. saya pun rasa mcm dah panjang... :)

Nurhayati:
oh.. patutla saya tgk rambut zara mcm tu je.. x pernah panjang! ahaha..
cantik..? biasa je.. tepek la bedak banyak2... ahahah :)

acu:
hihi.. itu la pasal!

yaya:
comel ya..? hihi.. saya x suka sangat sebab macam 'semak'! ;)

kak yong:
ahaha.. biasa je...
ok insya allah.. :) tq..

zaila:
oh.. sama lah.. tapi atuk alia yg potong.. so tu yg alia boleh duduk diam.. :D

MeL:
tq.. tq.. chubby..? ye ke..? :)

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)