Pages

Search This Blog

Lakukan promosi bisnes anda di sini!!!

Salam...

Well, let's just face it.

Anda ada satu bisnes, katakan...

menjual baju-baju bayi...

anda sudah buat satu website / blog, katakan...

http://bajubaby.blogspot.com

dan anda sudah cuba pelbagai cara untuk mempromosi bisnes anda...

namun anda dapati masih kurang trafik (bilangan pengunjung) ke blog jualan anda...

apa yang anda boleh lakukan lagi...?

Nah! Saya dengan berbesar hati ingin menawarkan khidmat mempromosi bisnes anda / blog anda di My-Alia.com ini....

Of course, nothing is free! tapi jangan risau, it will be a minimal amount, i guarantee you!

Saya sudah letak "Contact Me" di bahagian bawah blog ini.. so kalau ada yang berminat, just isi borang dan i will be in touch with you! :)

kalau nak bertanya, silakan... kalau nak berunding pun tiada masalah.

di bawah ini ada beberapa keyword search yang berjaya ditangkap dari posting di My-Alia..

-Baju baby....

dan... Dr Sukida...
*Insya allah, sekiranya anda promote di sini, ia akan berada di top 5 ataupun paling tidak, di 1st page carian Google... :)

so.. jangan tunggu lama-lama! :) cepat hubungi saya ya! :D

8 comments:

Siti @ nurie said...

wah..nak juga2...email siti.. damia_pitshop@yahoo.com

Zuhaini said...

siti:
sure. no prob.. nanti saya email the details ya! :)

p'na mama oja said...

roger p'na tgk camner...
sapinama@proton.com

precious innocent said...

errkk, maknanya, x lama lg badge MBS bakal dturunkan x lama lg la ek? hmm

urk pina, biz ape nie??? ngeh ngeh...

-mama emma®-

Zuhaini said...

p-na:
nanti saya email ya.. tq..

mama emma:
oh, tak perlu diturunkan.. still ada di sidebar tu... cuma mungkin akan tama satu lagi badge la kot.. ahaha (kalau saya rajin la..) anyway, yg saya offer ni adalah satu entry di My-Alia.. yg di sidebar tu semua saya x caj.. hihi :)

Mommy Lyna said...

wah ZU konker semua ranking teratas kat Google. apa rahsianya? share la hehe.

Zuhaini said...

Mommy Lyna:
ahahah... rahsianya..? mana ada rahsia.. rezeki kot.. :) lagipun saya dengan blogger.com dan host dia iaitu google, kan dah lama.. dekat setahun dah... :)

Anonymous said...

http://cityiklan.blogspot.com
http://iklancoffee.blogspot.com
http://andaforex.blogspot.com
http://singgahiklan.blogspot.com
http://iklandimalaysia.blogspot.com
http://incomeiklan.blogspot.com

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)