Pages

Search This Blog

Makanan Kulitku

Salam..

Hihihi... ye, kulit (muka) saya dah ada makanan...

:)

anyway, saya dah beli SKIN FOOD punya compact powder!

saja nak try.

dah pernah try Avon, Clean & Clear, Body Shop..

now nak try Skin Food pula lah.

Harganya agak mahal juga la.

RM79.90 (ini yang ada SPF, kalau yang tidak ada, kurang RM69.90)

so, today is the first day pakai..

:)

post signature

13 comments:

Anonymous said...

br kulit muka rs kenyangkan ;)
cantik la case nye

KV said...

best tak?

Zuhaini said...

honeylanz:
hehe.. mengada-ngada punya kulit! ;) dia pun nak kenyang..
cantik kan..? :)

KV:
ok la.. better than yg saya used to wear. ;)

Hanz said...

Zu, nanti review..aa..

miela77 said...

Salam kenal..jom tukar2 link..n nak share info ttg H1N1


Meh kita cuba UK Antivirus Formula Bio-Herbal, formula yang dirumus oleh Dr. Wan Mahani Serologist PRSS dan Penyelidik Kimia Bertaraf Antarabangsa yang 100% suci dan asli…telah diujikaji sejak 1988 (27 tahun) dan menjalani lebih 5000 clinical trial..ia mampu mencegah dari H1N1..Botol kecil 5ml hanya RM20 termasuk pos dan Botol Besar 100ml hanya RM150 termasuk pos.. siap ada lab test no (Lab Testing No: QD2363-1 - Dijamin Suci)
Tolong hebahkan pada sesiapa… lebih baik mencegah dari mengubati..IJN baru amik 1000 botol minggu lepas dari Doc.... Saya pun dah try pada keluarga..membantu meredakan masalah pernafasan. Produk nie paling serasi dgn baby..boleh refer blog saya..dan ada testimoni..Kalau demam, selsema, sakit tekak, batuk.. dah g klinik tapi x hilang gak..boleh cuba..insyaallah dengan izin Allah S.W.T.
Kalau minat klik pada http://miela77.blogspot.com
atau email pertanyaan pada Miela.77@gmail.com

EJEN DIPERLUKAN SEGERA..KOMISYEN TINGGI

Ikan pekasam Tasik Raban RM30 (5 bungkus termasuk pos) .. order di Miela.77@gmail.com

bspotgurl said...

So after cuba.. cemane? okay tak?

aCu said...

tgk tuh! suke membazir kan?pastu gadoh x de duet! eee..marah betul sy!

L@n@ said...

snap la pic muke .. sblm dan pas pkai bedak tuh..

:: vErde+hAzizi :: said...

aaaa...skin pon nak raya jugak kan :D

Intan @ mama ammar said...

kulit pun ada makananya. I dah lama tak tukar brand bedak. dah byk tahun asik za aje, sebab kalau pakai yg lain jadi tepung gomak.

Zuhaini said...

Hanz:
ok sure! ;)

miela 77:
ok, tq! thanks for the info! :)

bspotgurl:
hihi.. surprise! :) hihi.. nanti saya cerita ya! :)

aCu:
oi budak.. orang punya compact mmg dah habis la.. so nak tak nak mmg kena beli baru.. :) so, dah alang-alang nak beli, biar sampai ke pangkal lengan! :)

L@N@:
ahahaha... artis buleh la buat gitu.. kalau saya buat, sure x lalu nak tgk muka "before" tu.. hihi :)

verde:
hihi.. nak buat macam mana.. huhu :)

intan:
oh ya ka...? hmm.. dah serasi la tu! :) bagus lah..

mama danial and eva said...

acu, sukati dier la...duit dia...bukan dia mintak acu, paling kurang pun, duit raya acu nanti potong sket la...kikikik

Nurhayati said...

ok tak.. nak try gak le.. gatal beli..tapi takde nak pakai pun.. asal ek susah sangat daku ni nak pakai makeup kat muka huhuhu.. kalau cantik tak pe gak tak pakai, ni tak pun hahaha

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)