Pages

Search This Blog

Marilah Berhayun!

Salam...

Alia suka 'berhayun'..

Tak tahu siapa yang ajar.. i think she developed herself..

enjoy!

:)

*suara latar itu suara ibunda saya.. hihi.. :)

post signature

9 comments:

yaya said...

wah, berhayun seperti puterikah...

Anonymous said...

ala² main buaian. hmm.. kt umah has ada 1. ery suka main kt balconi. mcm alia berhayun caranye..

Sitisifir10 said...

ada kerusi boleh lah hayun...ahaha..anak2ku nak hayun lagu mana atas lantai ajer

L@n@ said...

aloh2 chomelnyer.. lau bwk naik boyan sure alia conokkan??.. heh heh

MAMAFAWWAZ said...

lama tak jenguk blog awak ni...dah besar ek anak awak kan?hehehe..comel

aCu said...

haha..sekali sekala bawak la g titiwangsa kakni..

mama danial and eva said...

alia nampak dah besar
nanti main ngan eva ya...

zailamohamad said...

ermm..muka alia sekarang nampak macam montel sket kan??

Zuhaini said...

yaya:
ahaha.. alia berhayun macam naik kuda je.. hihi :)

honeylanz:
oh, rumah has ada 1 buaian ke..? meh kami nak tumpang! :) hihi..

sitisifir:
alahai.. jangan la gitu.. ini lah pun satu-satunya cara alia lepas tension! hihi :)

L@N@:
hihi.. agaknya la.. sejak dia dah besar ni, kami x pernah pergi ke taman lagi.. :)

MAMAFAWWAZ:
a ah la.. patu la dah lama x nampak.. agaknya saya pun dah lama x jenguk blog awak ye..? sorry...
ye, alia da besar panjang! :)

aCu:
titiwangsa..? org puasa la.. x larat nak mengejar alia!

mama danial & eva:
hihi.. eva dah reti main ke..? asyik tido je.. hihi.. alia nak main dengan abg danial lah! :)

zaila:
makin montel ke..? tak perasan la pula. tapi dia makin kurang makan.. huhu :(

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)