Pages

Search This Blog

N900: my dream phone

Salam.

I KNOW THE PERFECT PHONE THAT I WANT!!!!!!!!!!!!!!!!

N900

(gambar google.. kecik je tu. nak yg besar, sila google sendiri.. ahaha)

spec ada di sini

kenapa saya pilih N900..? sebab:

-memory banyaaaaak..

-kamera phone 5mp! (kalah iPhone)

ok. tu je la... ahaha..

harga sama dengan iphone.

So now, tinggal simpan duit.. and tunggu phone ni masuk pasaran! :)

what do u think..?

post signature

8 comments:

Mummy Dasy said...

lawa.... dulu me ngidam N97 tp xdpt hBy dah sambar ni N900 plak ku ngidam mmg siti zuhaini ni tau godaan

Anonymous said...

so leh start menabung!! hehehe

Abrahyn said...

mmg vasss!!!

Mommy lily said...

walauwehhh bestnya kalau dapat 1 tu...emmmm

aCu said...

drpd beli fon baru,bek bagi ika~ haha

intan mama ammar said...

i pun berkenan hp tu. tapi kalau dengar dek suami, mau kena sekeh ebab harga je dah boleh dapat lappy seketul. dan mungkin juga tak ken asekeh kalau kena gaya memintaknya . heheheh

Mommy Lyna said...

still vote iphone sebab applciation dia best2x!

Hatim said...

Assalamualaikum,
sya Hatim,
student medical di UM.

Sya ade menjual N900,
sya amik direct from Hong Kong,
deposit diprlukan utk order,
warranty selama 2 tahun,
klau betul2 berminat,
sila contact sya,
email: emassuci@yahoo.com
no.hp: 017-6622980
insyaAllah, sya akn layan anda secepat mungkin.
harga yg ditawarkan skrg bagi seunit N900 ialah RM3000.

Wallahua'lam,
Assalamualaikum.

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)