Pages

Search This Blog

SKIN FOOD Testimonial

Salam...

Ok la, i really owe you guys a testimony on Skin Food Compact Powder that i had just purchased.

Alhamdulillah..

Bedak tu for me, macam bedak biasa je! :)

cuma yang extra di situ ialah:

-my skin looks less "shine".. (well, for oily skin like me, some compact powder doesn't really bertahan lama.. so the shiny face will soon develop.)

-it doesn't show my 'bekas jerawat spots'.. (ahaha.. for some compacts, bila kita pakai compacts, ia akan reveal all those 'spots'..)

erm.. tu je lah..

:)

tada!

boleh la yang ni ya...?

post signature

9 comments:

Anonymous said...

boleh sgt².
leh dpt komisyen nih. sbb has pun mcm ter minat dah ni!! bedak pun dah nk abis!!

Zuhaini said...

honeylanz:
hihi... patutnya kena letak gambar before and after.. eden malas.. haha :)

oh.. apa lagi! jom rembat seketul! :)

MeL said...

hmm, so recommended ke x? mahal jgk harganye ye..

Noy said...

zu,ok nmpk bedak tu...noy pakai Revlon..ader gak rasa nak tukar product..sal nak testing product lain..

Pernah dgr Laneige tak?tu pun ok gak..tapi mahal dari Revlon

azzamoro said...

wah.. terus nampak cun.. bape harga dia?

mama danial and eva said...

macma putih sket dari biasa
ekekeke

berseri lah nanti di rumah mak mentua ya...

Zuhaini said...

MeL:
well, it is highly recommended, but kena tengok bajet masing-masing la, kalau don't mind keluarkan duit dekat RM80 just for a compact powder, then go ahead.. hihi.. :)

Noy:
ok..? bole la.. :)
Revlon saya x pernah cuba.. Leneige pun x pernah try lagi.. hihi..

azzamoro:
hihi.. tq! :) harga nya RM79.90.. mahal sket la (banding Clean & Clear punya compact)... :(

mama danial & eva:
ahahahha... x kosa nak pakai bedak compact kat umah mak mertua! hihi.. :) pakai bedak talkum je! :)

Nurhayati said...

nampak gayanye mmg sesuao la bedak compact ngan empunya badan tu yerk..

muka ku pun jenis berminyak..kalau letak kat kuali agaknye leh goreng ikan hihihi.. nak try pakai gak le

Zuhaini said...

Nurhayati:
erm.. sesuai..? boleh la.. hihi :) oh, u pun berminyak ye..? sama la dengan saya! :D

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)