Pages

Search This Blog

Weblog Popular 1Malaysia

Salam..

Ibu alia nak join contest Weblog Popular 1Malaysia yang dianjurkan oleh Denaihati: Yang Terbuku Di Hati.

To keep it simple and short,

saya straight to the point:

-saya dimaklumkan mengenai contest ini dari mommy Lyna dan kemudiannya oleh mama emma

-dengan ini saya hendak calonkan blog My Super Kids sebagai calon Weblog Popular 1Malaysia kerana:

~blog mommy Lyna penuh dengan input dan idea mengenai:

>parenting

>pengurusan kewangan

>tips dan trick dalam blogging

dan beberapa topik umum seperti kesihatan, current issues dan kekeluargaan.

Oh ya, contest ini disponsor oleh:

SAUDACARE dan ANISHA ONLINE MALL

:)

post signature

11 comments:

Nurhayati said...

my super kids mmg popular!

Zuhaini said...

ye betul! sokong! :)

kakyong said...

kakyong pun sokong.. lagipun ranking MSK memang dah ngeTOP...

zailamohamad said...

Best MSK tu..zaila pon baru tahu..kebetolan Mommy Lyna tu kawan kepada kawan Zaila..xsangka keciknya dunia ni;)

Mommy Lyna said...

alamak, malu2 pulak saya dibuatnya. *sorok muka dalam selendang*

Thanks Zu calonkan MSK yang tak seberapa tu. :D

Zuhaini said...

kak yong:
ye betul.. alahai.. catatan ibu pun apa kurangnya! :)

zaila:
oh ya ka..? sweetnya... :)

Mommy Lyna:
hihi.. semoga berjaya ya! :)

denaihati said...

Terima kasih join contest dan pencalonan. Semuga sukses.

salzahari said...

MSK mmg best.....

precious innocent said...

kalau nak tau, akak yg bgtau kat mommy lyna... lepas tu, dan dan akak tgk ramai pulak yg 'ttiba' tau dr denaihati... very d pelik... tp akak sumpah akak mmg tbloghop kat denaihati tu... tu yg tau pasal contest tu... huhu...

-mama emma®-

Zuls said...

good luck, memang powerlah blog ni.. duduk top 4 untuk keyword

Zuls said...

good luck, memang powerlah blog ni.. duduk top 4 untuk keyword

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)