Pages

Search This Blog

Welcome to MY LIFE!

Salam....

(macam tajuk blog sapa ye..? hihi..)

anyway, sedikit cerita on my handphone.. my N95 sudah selamat... (bukan selamat dikebumi, ya!) but sudah selamat diperbaiki! yeay!!!!!!!!!!!!!!! seronok sangat... dah boleh snap gambar.. (x perlu lah pinjam gambar dari mr google anymore! anyway, saya ke Carrefour, and i brought my phone, kami ke booth NOKIA, dia kata will take a few days.. technition nak tgk la.. bla.. bla... and then jenguk punya jenguk, ada booth "REPAIR ON THE SPOT".. wah, apa lagi! so kesimpulannya, my phone is OK now! :D )

Handbag saya hari ni berat sikit.....

sebab ada ini:

tau apa bendanya...?

Tada!!!!!!!!!!!

From left: cream / moistirizer... foundation.... toner.... (all are SKIN FOOD products...)

*bermula lah era penjagaan muka oleh ibu Alia... hihi :)

Wish me luck! ;)

post signature

8 comments:

DYLA said...

comel nyer botol2 dia..

tak penah try product ni. nampak menarik la.

Mummy Dasy said...

jaga jgn x jaga hehehe... ok x product skin food ni

Anonymous said...

zu, jgn sekerat jln tau! n gud luck. bertambah la ke cun nan ibu alia nnt ;)

KV said...

lps ni cantik berseri seri!

Zuhaini said...

DYLA:
comel! tapi sangat fragile! pecah, habis lah!

Mummy Dasy:
jaga.. harus! :D
so far saya pakai, saya suka! :)

honeylanz:
hahah.. insya allah... akan ku cuba hingga ke penghujung jalan.. ahaha... :)

Zuhaini said...

KV:
la.. saya biasa2 je.. so tepek la apa pun, gitu juga rupa saya.. hihi :)

:: vErde+hAzizi :: said...

bukan bukan...
tue MAKANAN UNTUK MUKA! every time lalu mesti i convert die jadi bahasa melayu version :) heehehe

bspotgurl said...

Takpe, kita mmg perlu jaga muka kita bermula dari sekarang.. u dah go for product skin food yea?

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)