Pages

Search This Blog

Macam Clown kah..?

Salam...

Well, ada satu case study. ahaha..

balik dari rumah babysitter, Alia pakai baju skirt ropol-ropol kaler pink.

And then, malamnya hajat di hati hendak ke JJ AU2,

so ibu dia pakaikan seluar panjang.. kononnya takut Alia sejuk..

and then, si ayah pulak pakaikan Jaket.. kononnya dress tu tak ada lengan.. so takut ALia sejuk..

so, jadinya ini...

ahaha... :)

tak pa lah.. Clown yang comel.. :)

oh ya, sampai di JJ rupanya ada JCard member's day sale...

so ibu Alia ada la rembat sebiji handbag (walaupun x masuk dalam list shopping)...

dan alia pun ada merembat beberapa sweets dari mascot ini...

:) sekian...

11 comments:

MeL said...

comel je alia i tgk ;)

zailamohamad said...

wah handbag baru ya;)

Noy said...

cute ler alia..takde la mcm clown...sweettttt

Sitisifir10 said...

mana ada mcm clown....kalau clown idung dia merah...meh nak tolong gigit kasik merah

aCu said...

mcm kat oversea plak yaya pki cmtu..haha

p'na mama oja said...

wah.. sedodon je anak beranak.. termasuk maskot..hehehe tomeiii!!

siti zufina said...

actually sangat comel
jaket dora pun comel
kalau danial tengok mesti jeles

Nurhayati said...

comel giler alia..
at least nak gak bergambar ngan maskot kan..kalau zara jgn harap la.. penakot giler

♥ LeeN ♥ said...

zu, sweater dora the explorer comel2 n murah2 kannn? :) balqis oso have one warna coklat.. celet skett.

Zuhaini said...

Mel:
comel..? tq.. cuma outfit dia macam x sesuai je.. ahaha :)

zaila:
gitu la nampaknya.. tapi x pakai lagi.. hihi..

Noy:
oh.. tak ye..? alhamdulillah.. pasai ramai betul pandang alia semacam.. hahaha..

siti sifir:
hehe.. oh.. tak ye..? huhu :)

aCu:
tu la pasal.. haha.. anak mak saleh! :)

p-na:
ye.. sangat sedondon! maskot pun masuk yer..? hihi..

zufina:
danial suka Dora ke..? :)

Nurhayati:
ahaha.. mak alia yg nak bergambar sebenarnya.. haha :)

Leen:
a ah... comel! murah pun ya juga.. :)

Mama Iman said...

susahnya nak cari sweater dora yang cantik macam tu... beli kat mana? search kat tenet pun tak jumpa....

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)