Pages

Search This Blog

Open house

Salam...

U all dah banyak terima jemputan Open House...? :)

(pic from boston.com)

Saya baru dapat satu... hihi... alahai.. mak memang tak glamer.. haha...

X dak ke blogger nak buat open house..? boleh saya tumpang makan sambil berkenal-kenalan! ahahah :)

anyway, kami x buat kot tahun ni (chewah.. macam la tiap-tiap tahun buat! hihi).. kesian pada my dad.. karang orang datang rumah ramai-ramai, dia x selesa..

insya allah, next year la kot ya.. :) kalau ada rezeki... insya allah..

**nak pi open house esok.. tapi rumah makcik2 dan pakcik2 area selangor / putrajaya nun x pi lagi.. huhu.. so mungkin kena pi sana dulu kot.... :)

8 comments:

Anonymous said...

ok gak ada 1. has langsung ilek. kurang berkasih syg dgn kwn² kut.. hehehe.. tp ahad ni beraya ke rmh cousin n pakcik di rawang ;)

yaya said...

saya tiap weekend penuh jemputan tapi kesian org yg nak dtg umah saya cos saya takde, tu yg buat open house dah nak akhir raya jemput sekali arung...

izzahazfar said...

kak jemput mai umah!

Noy said...

WEOLS BUAT OPEN HOUSE this sunday...dtg ler..hehehe

Nurhayati said...

yati esok full hse.. mmg wiken je ada orang ajak makan.. orang dah ajak..pe lagi kan.. datang je la bawak perut hihi

zailamohamad said...

Zaila tahun ni tak wat open house..nak tunggu masuk rumah baru dulu tapi tak tahu bila..nanti zaila jemput ya;)

M Lyna said...

Datang je umah kami tayah tggu open haus. Open2 ramai org, tak leh buraks lame2 hehe.

Zuhaini said...

honeylanz:
hihi.. ok la tu.. beraya gak.. :)

yaya:
betul la.. sometimes kesian kat sapa yg datang rumah while we were gone kan..?

izzahazfar:
ada makan-makan ka? ahaha..

Noy:
oh.. sorry, nak pi, tapi x sempat la... kena keracunan la plak.. :(

Nurhayati
alhamdulillah.. rezeki jgn ditolak.. :)

zaila:
wokeh! :)
**bestnya masuk rumah baru... :)

MLyna:
hehe.. nak pi boleh, alamat pun x tau.. hehe :)

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)