Pages

Search This Blog

Sesempat yang mungkin..

Salam..

Alkisah.. ada sebuah meja rotan kecil.. time raya lalu dibawa keluar dari stor sebab mudah untuk kami menghidangkan air dan kuih kepada para tetamu..

rupa-rupanya ini jadinya!

ALia jadikannya sebagai tempat untuk "berhayun".. huhu :)

lawak pun ada..

anyway, sila lah jamu mata anda dengan aksi-aksi Alia di bawah ini..

sekian, terima kasih...

-sedang makan kek coklat Atuk buat.. yummy! :)

-pegang kusyen pula tu! aduhai.. jangan lah comot.. amin..

-serius giler! ye, budak ini sangat susah untuk senyum sekarang ni.. tak tahu kenapa.. ;)

:)

8 comments:

MommyDania said...

bdk2 mmg akan stage mcm ni kut. kejap camera shy, kejap lg gila camera pulak!

ibuayu said...

comelnya alia

ZuH@iLieY said...

mak aiii....alia nih...

reena said...

ariana pon kgkdg siyes btol bile amek gambo... agknye dlm hati dia kate "no picture plis..." hihi

Noy said...

bulat nyer mata alia..ala2 hindustan gitu..nice...

denaihati said...

Saja nak info ada hadiah tambahan untuk contest weblog popular 1Malaysia. Contest akan tamat pada 31/10/09. Jangan lupa check ranking anda di google.com.my (keywords "Weblog popular 1Malaysia) kerana mungkin anda adalah pemenangnya dan juga tambahkan denaihati ke bloglist anda untuk update terkini contest. tq

Abrahyn said...

makin tembam alia ye....

Zuhaini said...

mommy dania:
betul la.. ada musim-musimnya.. huhu :)

ibuayu:
hehe.. tq aunty! :)

zuhailiey:
mak uda dia yg ajar... :)

reena:
ahahah.. x dapat bayangkan.. sure comel! :)

Noy:
ahaha.. bulat ye..? :)

denaihati:
wokeh.. tq! :)

abrahyn:
err.. tembam yer..? nampak macam kurus jer.. ahaha :)

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)