Pages

Search This Blog

Sesi membeli-belah..

Salam..

di KK ni, saya dah pergi ke "pasar filipina"...

ada jual pearl... :) tapi tak la murah sangat seperti yang saya sangka.. ahaha...

anyway, malam tadi ke Kg Air.. wah.. lagi murah! :) [tapi x secantik di pasar filipin la...]

so ni adalah beberapa rembatan yang saya sempat laksanakan....

dan gelang2... untuk ibu alia dan untuk alia... :)

**oh, sila jangan risau, kalau ada banyak, saya jual la.. ahaha.. tapi, ada ke yang berminat...?

**oh ya, cantik ke tiger eye tu..? cokelat je warnanya... huhu :( cantik lagi pearl! hihi....

~u all perasan tak, watermark my-alia dah bertukar.. saya baca blog jua di entry ini.. takut juga kalau org plagiat our photos.... so tu yg jadi gini... ahaha.. :)

5 comments:

Nurhayati said...

alaaaaa cantik2 semua..nak jugakkk belikan eh.. hihi

Zuhaini said...

Nurhayati:
eheeh.. duit x banyak sangat.. so x la borong macam nak niaga.. huhuhu :)

Anonymous said...

cantiknye. i got few gelang. kirim kt opismate yg balik beraya last month ;)

♥iqah♥ said...

kak ani , yg pearl tuh cntik sblh tiger eye.
brapa erk hrga ???
ada pearl necklace tak ???
:D~

ZuH@iLieY said...

hm...ely ada beli gelang pearl yang putih tu...tapi ely punya kristal..
ely beli rm 15..dari member sabah..
kalau murah, belikan lagi eh untuk ely...(kalau murah tau..mahai, xpayah)

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)